Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

Laurina22

Ale inak aj moj novy gynekolog je taky saso:-)V kuse sa smeje a minule mal dvojzmyselne narazky ale tak zas ja som taka koketa mne to nevadi.

Niektore sa na to urazaju co som pocula ale aspon je uvolnenejsia atmosfera ked sa troska zasranduje.

Laurina22

Ano ja som si k Rosalginu kupila cipky probioticke.

Ja mam uz pokoj druhy mesiac...klop klop

Ale u mna to urobila strava si myslim

LauraLarwa

:D :D pojašený bol teda dosť, predpísal mi Canesten crm (krém), chcela som aj tabl., nechcel mi ich ani za svet napísať.
Volnopredajne som s kúpila Rosalgin, teraz čítam na nete, že treba ku tomu aj niečo na obnovu mikroflóry ako Floragyn a pod.

LauraLarwa

U gynekol. som bola pred pár dňami. Povedal mi , že nemám kvasinkové ochorenie, ale alerg.reakciu na svoje vlastné kvasinky, vraj sa mohli trochu po návšteve mestskej plavárne, chorobe a ATB pomnožiť, ale nie až do takej miery, ako si myslím, lebo vraj nemám hustý výtok. Gynekológ zastupoval moju Dr. Je veľmi mladý, pripadal mi pojašený , popravde mu veľmi nedôverujem, ak vôbec. Stretla sa už niektorá z vás s alergiou na vlastné kvasinky?? ďakujem.

LauraLarwa

a ak ku lekárovi, tak za ktorým ? papám probiotiká, hlivu, vit.C, Zn, ale nerada by som bola , keby sa mi to opakovalo, mám to 1.x, odniesla som si to pravdepodobne z plavárne a po ATB