Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

AlexSandra

Neviem, co mozeme ocakavat od lekarov, ked sa mi navedia zhodnut vo veciach, ako:

Liecit / neliecit partnera, ak zena ma mykozu.

Liecit / neliecit enterokoka. Jeden lekar mi predpisal ciphin ATB na 10 dni a druha doktorka iba odvrkla, ze ten sa nelieci a ze nemam otravovat..

Nic no, je to len na nas, najst si doktora, ktory tam strci tu palicku a posle to do labaku, potom nam vysledky precita, alebo da do ruky, no a my si prestudujeme v literature, ako sa to lieci..

Totiz aj tu na fore sa docitate o dievcatach, ktore chodili k dr. s opakovanymi zapalmi a nemal asi ani iq hojdacieho kona, ze by urobil ster. Bleaak ://

Laurina22

Tak damy,dnes mi volal moj lekar ze buduci tyzden mam urcite prist,nakolko vysledky kultivacie nedopadli najlepsie.Bolo mi zistenych ako sam povedal: Vsetko mozne...

Niekolko typov bakterii a inej pliagy...

Je mi do placu a nechapem preco to moj predosly lekar neriesil...

Otras.Hnus.

Mam sa s nim prist porozpravat o postupe liecby....

emanuelita

laurina ale ved horkú čokoládu môžeš nie? :) inak ja neviem ako to zvládaš ja som v tomto uplne nedisciplinovaná a neviem to zvládnuť :/ ale naozaj keby si mohla tak potom skus tie boraxové globule su fakt dobré

angela85

uz aj ja sa snazim obist doktorov a skusit nieco alternativnejsie, lebo za ten rok co sa liecim, sa mi to aj tak vracia

zvedavazmt

Tabletky, krémiky z lekárne nepomáhajú?
čím to bude?
Asi tým,že kvasinky si kŕmite, tým čo majú najradšej a ony papajú a množia sa a pýtajú si viac. Je to začarovaný kruh.
Viac info
zvedavamt@gmail.com

Laurina22

Dnes som mala taku chut na cokoladku v praci...aaaaach...ale nedala som si:-)Teraz mam kopu stresu pred skuskami ale odolavam:-)