Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

KIIIka

Maruska,v druhom odseku sa uz o kvasinkach nevyjadrujem ;) Cize mala som konretne mykoplazmu hominis, zrejme od predosleho partnera

KIIIka

Baby!!!

Konecne si vazte samy seba a vykaslite sa na doktora, co vam neposle ster na kultivaciu, resp. specializovanejsie vysetrenia. Ved je to hradene statom! Dokonca ja chodim ku sukromnemu a za stery sa neplati.

Mimochodom, je dobre raz za cas si dat spravit testy na chlamydie, ureaplazmy a mykoplazmy, viete, ze sposobuju neplodnost a k tomu su zvycajne bez priznakov! Inak 1. raz mi ich nenasli a potom po istej dobe ano, hoci som bola bez partnera, cize som ich nemohla dostat medzicasom, ibaze sa pri prvom rozbore "nepreukazali". To sa tiez stava. Ved aj angela pise.

Drzim palce!

AlicaHomerov

Dievčatá a čo robiť keď ja som to podľa príznakov (zápal močových ciest, zapáchajúci hustý výtok, pálenie, opuchy) spoznala že mam asi mykozu už dobrych 7 mesiacov. Keď som mala tie príznaky zhruba 6 mesiacov a išla som na kultiváciu, doktor povedal že nezistil nič a myslel si že si vymýšľam. Tak mi dal len nejake blbe čípky.
Keď sa to zhoršilo a súčasne som bola liečená antibiotikami na zápal močových ciest od všeobec. lekárky a nič nezaberalo a mala som opuch tak som sa nasrala a zas som išla za nim že už nech niečo robi lebo je to psycho! že tam niečo je! z kultivácie vyšlo že ano mam mykozu a potvrdil to aj on ešte v deň návštevy u neho, teda pred výledkami.
Teraz už asi tretí týždeň trvá liečba kedy som sa preliečila mycomaxom, nejakymi čipkami a teraz gynoflorom. Teda už som takmer na konci liečby lenže môj moč je stále taký matný a jemne ma to reže pri močení. Som zvedavá čo vzíde z kontrolnej kultivácie.
Viete mi povedať ako je to možne že aj po liečbe mam take priznaky (na zapal moč. ciest)?
A ešte niečo aj partner bol preliečeny mycomaxom.
A jedna lekárka sa raz na nete vyjadrila že môže byť aj mykoza v hrdle. Teda od partnera pri orale. To je važne pravda? To sa ako prejavuje?a ako lieči?Keď mam blbe otazky tak pardón ale nič konkrétne sa neviem na nete dočítať a môj gynekológ sa hrá na "doktor záhada" a nič nevysvetlí poriadne.
A ešte niečo ani netuším z čoho u mňa ta mykoza mohla byť. Mam ju prví krát v živote.Môže to byť aj z neliečeneho zápalu?

emanuelita

Ahojte ja mám práve po menzese a včera som si dala probiotický čípok na vyrovnanie ph...zatial celkom v pohode :)