Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

Laurina22

Ale to som este nevedela,ze si lekarka:-)

Uvidim v pondelok idem k nemu,len dufam,ze mi nezistil HPV alebo daco podobne lebo mna porazi asi....

Ja som strasna hypochondricka

Laurina22

Inak Emanuelita mojmu lekarovi sa praveze ten moj vytok nepacil a preto povedal,ze podla neho toto bude iny zadrhel a kvasinka je len to,co ho ma zmiast.A mal pravdu.

Drzim si palce aby sa konecne niekto o mna postaral.

Laurina22

Angela,Emanuelita-dakujem

Chcela som ist k nemu dnes ale nejdem,dostala som ms tak idem az buduci pondelok

Som velmi zvedava co mi povie...

emanuelita

ahojte baby ...no tak vidíte a potom že doktori sa idú sťažovať a štrajkujú...a čo mi pacientky ked nám davaju takéto odpovede ako píše alexandra...:/ laurina tak sa držkaj u neho a neboj sa možno to ani také zlé nebude mňa môj bývalý lekár raz tak vystrašil tiež že tam budem musieť chodiť asi aj 2krát za týžden na nejaké liečby...a vieš čo mi nakoniec robil obyčajné výplachy ...
no mne sa ten môj neozval ked som bola na vyšetrení tiež mi bral ster a povedal že keby niečo zavolajú...ale nič tak dufam že som to mala v poho a že to neni to že je mu to lahostajné...ale výtok mám stále zatial problémy nejaké nemám ani štípanie ani nič len ten výtok :( toho sa už asi nikdy nezbavím...