Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

Maoam

VÄCSINA, ako muzov, tak i zien, uplne suhlasim, najmä energeticki vampiri a vsade sama falos

ale spoznala som aj fajn ludi, paradoxne vsetci tito mali tazky zivot a velakrat padli na drzku a velmi sa sklamali v ludoch, ale vedia byt dobrymi priatelmi a vedia pomoct, ked treba, bez naroku na protisluzbu, proste preto, ze ta maju radi a nechcu, aby si sa trapila, ked vidia ze sa rutis do nestastia, tak ta nenechaju ako ostatni ze nechaj ju, nech si to pekne vyzerie, tesia sa, ze aj ty vpadnes do problemov, ale naopak - upozornia ta, poradia, usmernia

ale takych je malo, väcsinou sa ostatni tesia, ked sa ti stane zle

Laurina22

Maoam mna velmi muzia j zeny sklamali v mojom zivote...Nemam rada ludi co parazituju na druhych.Bohuzial,takych ludi je okolo nas mnozstvo...

Maoam

bohuzial si ja nesiem nasledky, to je na tom to zle, ale ano, som ovela opatrnejsia a absolutne uz nezavisim od ziadneho muza :-DD

Laurina22

myslis ze sa pojdem tulat?No laka ma to ale ved este mi enschvalili tu staz:-/Musim si za rektorom zbehnut:-)))Ze co je toto chlapci:-)

Popalila si sa ale nakoniec si z toho yvsla TY ako vitaz a velmi ta to posilnilo,nie?

Si enmysli ze ja som sa uz dost nepopalila..PCHE!A ako.

Maoam

no to asi preto, ze ja som si presla celym peklom a tak nech ma z toho aspon niekto osoh, ked uz ja nie :-(((

mohlo to byt horsie, mohla si dostat HIV alebo co a potom co by bolo, kym je to kvasinka a ureaplazmy, tak sa to da liecit, hlavne je to cerstve a vyjdes zz toho, ine by bolo keby si mala trvale nasledky roky neliecenej infekcie :-((

jasne, pojdes aj za hranice, ja to viem uz davno :-D tebe bude na SK nudne

Laurina22

Keby som mala rozum tak nemam kvasinku a spol. od jedneho velmi fajn chlapika...

Ano Maoam ved mne vestkyna povedala,ze ma moja zivotna laska caka v zahranici:-)A ze budem urcitu dlhu dobu sama kym sa objavi.Tak to mozno aj sedi:-)

Uvidime.Ved si pisala ze ti mam podavat reporty tak sa budem snazit:-)

Ano mam stastie ze tu mam teba.Ty mi radis najlepsie:-)

Maoam

zatial, mas 23.......kebyze mam JA este raz tolko a dnesny rozum, tak si roky od 22 do 30 uzivam ako len mozem a ostala by som sama vazne teraz

ja som bola taka blba vsetku energiu, cas a namahu vlozila do pre mna nevhodnych vztahov, nic mi to nedalo (okrem bolesti, trapenia a nejakych skusenosti) a mohla som ten cas vyuzit UPLNE INAK (dnes viem, ze PRE SEBA)

mne vtedy nemal kto poradit ani ma prefackat, bola som na to sama, ty mas okolo seba aspon ludi, ktori ti umyju hlavu, ako sa tomu hovori a ked si z toho nieco vezmes, mozes to daleko dotiahnut

Maoam

ked ta blokuje a nevie pochopit, tak to je o com, podla mna v lete to aj tak uz bude minulost, ten vas vztah

len si chod ty pekne za svojimi cielmi a kasli na chlapa a jeho blokovanie