Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

Maoam

hej, to si viem predstavit, problem s diplomaciou :-DDD

ono vies, zniest vzdy pravdu chce silnu osobnost a cloveka, ktory je schopny prijat aj kritiku, ale nie je to myslene zakerne to vycitis

ja mam takeho kamosa, co asi nikdy v zivote neklamal, on ma mozog nastaveny tak, ze povie co si mysli :-DDD ale za kazdych okolnosti proste, narobil si uz velmi vela problemov :-DDD

to je bezne ze ta vidi a povie ti: to preco tak strasne vyzeras? :-DDD

ale on to nemysli zle, vobec nie je zakerny

ale uz sa uci drzat hubu, teda aspon v niektorych situaciach :-DDD

tpch

:-D
Problemy to robi obcas, ked potrebujem niekoho na nieco "spracovat", lebo inac to neviem a niektori ludia otvorenost povazuju za bezocivost..

Maoam

ja oblubujem takychto ludi, aj ked je to niekedy drsne, pocut vzdy pravdu :-DDD, ale aspon vzdy vies, na com si a je to tisickrat lepsie, ako ti, ktori do oci tak a poza chrbat onak

tpch

Ja som, co sa tyka medziludskych vztahov, trosku "enfant terrible". Nie som diplomat, co na srdci, to na jazyku. Tym padom velmi rychlo vyselektujem ludi, ktorym to nevyhovuje.

emanuelita

Ahojte fuha no laurina tak to je teda dosť...a čo ti vlastne robil výter? a to zistili všetko na to? ty kokos normálne sa začínam báť...ale môj lekár sa mi odvtedy neozval snád keby mi tam niečo našli tak aj mne zavolajú teda tak mi to povedala sestrička....ale ten výtok ma už vážne sere aj mne by s tým už mohol niečo urobiť :P

Laurina22

Maoam troska sme sa pomylili v teme:-)A ty co zdravotne?Joooj mna velmi picha lavy vajecnik ci co to je,dufam ze to nema s tymto suvis.Inak...vsak mi napis mail ked budes mat potrebu sa postazovat:-)

RNG

Kvasinky a dokonca aj ine mikroby si9 vypestujeme v tele casto sami, tym, ze im davame podporu v nespravnom vybere potravin a nicenim uzitocnej probiotickej mikroflory v crevach Tam sa totiz vyraba az 70% vsetkych obrannych latok pre cele nase telo, teda ked je tam spravna probioticka mikroflora, ktoru v pripade pouzitia antibilotik alebo po hnackach treba obnovit, tj brat probiotika a krmit ich mikrovlakninami. Inac sa nemozu rozmnozit a kolonizovat creva. Lebo aj najsilnejsie probioticke kapsule neobsahuju ani tisicinu potrebnych probiotik, tj musime podporit ich rozmnozovanie mikrovlakninami.
Teda niekolkosto miligramov v probiotickej kapsuli sa musi totiz rozmnozit az na kilogram! Lebo tolko vazi mikroflora v crevach. Zrejme si to malokto uvedomuje v tejto suvislosti.

Maoam

presne tak, takych poznam na mraky

vravim, ked vidia, ze je co u teba zobrat alebo na co ta vyuzit, tak su tak drzi ze sa nestitia to vyuzit, ale v skutocnosti si o teba otieraju papule

fuj

ale uvidela by si, keby uz nebolo CO vziat, tak by o teba ani nezakopli...

je to tym, KDE si (pre nich lukrativne) a vedia, ze mas kontakty, proste chcu to vyuzit...davaj si pozor

a ano, pomoct ano, ale len tym, ktori su tu tiez pre teba, ked ti je tazko

u novych ludi to nie vzdy vies vopred, ale myslim, ze mas dobru intuiciu a vies to vycitit, ja uz ano, vycvicila som sa, zriedkakedy sa seknem

Laurina22

Maoam okolo mna je vela ludi,co viem,ze ma ohovarali a ohovaraju ale nemaju hanbu sa spytat ci im neviem u mna zohnat pracu...Ja uz velmi selektujem co kde a komu poviem.A pomoc?Pomozem.Ale len cloveku,co si to zasluzi.