Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

Maoam

presne tak, taki ludia su velmi sympaticki a este taki, ktori si vedia robit srandu sami zo seba, to je super

ta druha skupina: je to maximalne trapne, napr. ked sa laik vyjadruje k vaznemu zdravotnemu stavu a ma 1% informacii ale bude mudrovat

tpch

Inac mam slabost pre ludi, ktori si otvorene priznaju svoje nedostatky a neznalost v istej oblasti. Neznasam, ked niekto machruje a ukaze sa, ze za tou pozou nic nie je, ze to len predstiera.

tpch

Zavisi od toho, cim ma ocari :-D
Ked niekto nieco subjektivne dolezite dosiahne, tak poviem otvorene, ze gratulujem, ze je to super, proste to, co si myslim.
Ked si kolegyna kupi pekny kabat, tak poviem, ze sa mi paci a ze jej pristane. Ked si kupi kabat, ktory ma otrasnu farbu, ale jej sa paci, tak poviem, ze je podstatne, ako sa ona v nom citi, ze moja farba to sice nie je, ale ked sa paci jej, tak je to super. Nedokazem povedat, ze "jeeeej, to je uzasny kabat", ked je napriklad horcicovozltej farby a nositelkina plet v nom vyzera ako pokazeny syr...

Maoam

to ani ja a vzdy som potom vyplieskana coho su niektori jedinci schopni

inak, tpch, ako sa to prejavuje, ked sa ti nieco/niekto paci, alebo ako vies prejavit kompliment, pripadne uprimny obdiv?

predpokladam, ze nie si schopna sa niekomu vtierat, ale ked uprimne niekoho uznas, ako mu to das najavo?