Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

Maoam

ano smejem sa aj ja...lebo inak by som asi len plakala, napr. nedavno som sa strasne smiala na byvalej kolegyni, ktora sa pre mna z neznameho dovodu zrazu kamaratila s jednou mojou znamou, hoci predtym ju ohovarala, priam spinavo...no a uz viem, preco, lebo CEZ nu (majstrovsky ju spracovala teda, musim uznat) dostala novy a lepsi job...tak a uz je jasne, ze preco sa tak velmi kamaratila z nicoho nic...potrebovala pomoc, cielene sa votrela do jej pozornosti a v skutocnosti je tak falosna, no teraz su uz kolegyne...dobre co?

bez nej by bola nezamestnana, lebo je velm neschopna, takze by si uz nic nenasla a uz jej ide na 50 takze by nemala sancu

a toto je tak typicke pre zeny

Maoam

moja skusenost je taka, ze mnohi ludia skocia prave tam, kde sa im to prave hodi (a k tomu, KTO sa im prave hodi), vela zien sa kamaratilo len preto, ze to bolo pre ne vyhodne, dostali kontakty, pomoc v istych veciach, akonahle sa vysvihli inam, odkopli ta...

je to hnusne, zeny vedia velmi velmi vyuzivat a zneuzivat

niekedy sa ani necudujem niektorym muzom, ktori sa citia zenami zneuziti, lebo viem ake zeny vedia byt

podas prst, stiahnu ti celu ruku, niektore aj oddrapia cele rameno aj s klbom

ale su aj muzi, ktori vedia nechutne vyuzit, najlepsie je, ked mesiace dokazu klamat, predstierat (lasku) a len preto ze ta chcu dostat, akonahle sa nechytis, vsetok zaujem razom opadne a uz ich nic nezaujima, ako sa mas, citis, proste vsetko bola len hra...

krizy mojho zivota velmi preverili ludi v nom a mozem prehlasit, ze ostalo len velmi malo ludi, ale viem, ze na nich je spolah a ked oni budu v problemoch, mozu so mnou pocitat, lebo nezabudnem, ze pomohli oni mne (raz si hore, raz dolu, ked si hore, nesmies zabudnut na tych dolu...)

Maoam

presne tak, v krize zistis, kto je tvoj naozajstny priatel, nezriedka ostane z 20 ludi 1 (ak vobec), aj ked si ty im v minulosti stokrat pomohla, to sa uz ako keby zabudlo vsetko

Maoam

u zeny staci, ze ti nieco zavidi, nieco nevie prezit a je schopna ist cez mrtvoly ako ti uskodit :-( kvoli malickosti ti dokaze narobit taku skodu, ze ti znici zivot

tieto zeny ale vzdy vystupuju tak, ze ti to n ikto neuveri, su majsterky vo falosnosti, pretvarke, poza chrbat, intrigy, ovladaju manipulaciu a herectvo tak, ze nechapes

su velmi nebezpecne, lebo casto to nemas ako dokazat

ja sa zien dost stranim :-)

a ked, tak mam rada skor take outsiderky :-D

Maoam

ano, aj v mojom pripade to boli na 95% zeny

muzi su trocha ini, skor taki velki egoisti, ale u nich je to dost okate, su priamejsi, zeny vedia byt strasne zakerne, same podpasovky :-(

Laurina22

Najma zeny su take...Mne jedna zenska velmi ublizila ale pritom je to obycajna chuderka co sa topi vo vlastnom nestasti.Bohuzial troska mi trvalo kym som to pochopila.Ale ved ty vies uz sme sa o tom bavili...:-)

Ja som rada ze som sa opat postavila na nohy,ze ma neznicil ani dotycny a ni dotycna:-)A ze opat naberam energiu na kopu novych veci:-)