Prosím len sa hneď do mňa nepustite ako inkvizícia. Som milenka, je odomňa starší o 5 rokov, má ženu, svoj život , deti nemajú. Ťaháme to už 2 roky a ona asi o tom viem. Necítim žiadne výčitky len žijem ale rozmýšľam ako ďalej. Má niekto podobnú skúsenosť ?
milenka
monogamia je neprirodzena a preto ju muzi moc neoblubuju
pre ty skareda naivka, ponaucenie by si mal zobrat neverny muz, pretoze on klame a hra divadlo na dve strany..
vazne??? a odkial to vies??? ak si myslis ze milenky su skarede tak sa dost mylis.psych.statistiku?to je dobra blbost!
viem,preto jej tú psychologickú štatistiku píšem.
Škaredí sú tí, čo majú škaredé úmysli.
Neposudzujme hneď každého...
ako vies ze je skareda???
škaredá milenka uverí všetkému.Z nevery mužov by si mali zobrať najväčšie ponaučenie paradoxne milenky.Ženy, ktoré samy seba neppovažujú za krásavice,sú ako milenky najnebezpečnejšie. Úlovok totiž dokonale "ofukujú", ba dokážu mu uveriť, že bol do ich náruče zahnaný nedokonalou manželkou a že len on je ten dobrý a všetci okolo sú zlí! Pritom logika je jasná - ak sú neverní, klamú manželke aj milenke.
V každom prípade Ti Milli ďakujem,že si sa nad tým aspoň zamyslel a že si ma hneď nenazval štetkou,ako je bežným zvykom medzi ľuďmi,ktorí nepotrebujú fakty a myslia si, že majú právo na to aby iných súdili.
S tým psychológom máš asi pravdu,asi by som si mala vo svojom vnútri trošku upratať..
V každom prípade je veľmi príjemné vedieť,že existujú aj muži ako si ty,ďakujem za pochopenie a snahu pomôcť,určite máš viac rokov a niečo si už asi prežil,vieš totiž veľmi dobre,čo píšeš
Začínam tomu trochu asi rozumieť. V každom nachádzaš niečo iné, takže si tak trochu rozpoltená - ťahá ťa to na obe strany. Ale možno naozaj by bol pre teba psychológ tým správnym riešením. Mám taký pocit, že ku jednému z nich, možno aj obom ťa viažu akési putá, ktoré majú čo dočinenia s tvojou psychikou. Skús o tom popremýšľať.
kontakt sme prerušili a záujem nestratil..
s tým lekárom nás spája porozumenie,on podporuje mňa(študujem tiež na lekár.fakulte),ja sa snažím jeho,tým,čím prechádzal on prechádzam ja..Ale nejde o finančnú podporu,ide o to, že keď mi je blbo z toho, že niekto žil a už nežije, vie o čom hovorím..
A je to milý chlapec,plne asi až veľmi oddaný svojej práci,možno aj to je trošku problém,ale voči tomu prvému mám nejaký pocit zodpovednosti,a neviem prečo,asi nechcem byť tá mrcha, čo ho hodí cez palubu, keď mám pocit, že ma potrebuje,vtedy, keď mu pomôžem mám z toho dobrý pocit,a je to také,že ten človek mi rozumie tak,že my niekedy nemusíme ani rozprávať,a dorozumieme sa,niekedy je to fakt ako splynutie duší
Ibaže on sa bojí sklamania a preto sa bráni niečomu trvalejšiemu,a ten druhý priateľ mi zasa dáva zmysel do budúcnosti,víziu pekného života,ale nehovorím o peniazoch, ukľudňuje ma a je mi s ním dobre,preto sa ich neviem vzdať,chápeš Milli?