Prosím len sa hneď do mňa nepustite ako inkvizícia. Som milenka, je odomňa starší o 5 rokov, má ženu, svoj život , deti nemajú. Ťaháme to už 2 roky a ona asi o tom viem. Necítim žiadne výčitky len žijem ale rozmýšľam ako ďalej. Má niekto podobnú skúsenosť ?
milenka
ak neiskri pozri u koho a preco a musis hladat dalej ,nemas ale nahodou dilemu kategorie?
rozumovo si hladam, ale tam to neiskri..:-(( slusak mi nebude na pritaz..
shces slusaka a verneho-rozumovo neviem co pre to robis,podvedomo ta pritahuju "neslus" slusak ti bude pritazou nie?
pozrite, idealne je naucit sa od muzov uzivat si zivota, nelepit sa silou mocou na jedneho vyvoleneho, lebo aj tak su vsetci rovnaki, jedneho dokazes milovat a vyskusat mozes mnohych a este to bude inspiraciou do vztahu. ja som stastne vydata, niekedy sa zadari s inym zenatym a obaja pozorujeme, ze niektore praktiky si potom odnasame aj do manzelskeho sexu.
praveze viem aka je realita, aj tak sa stale dufam.. xixixi
ja tiez davno nie som teenegerka, ale niektore fora a odkazy su fakt teenegerske, sa tu usmievam pritom..:-)
tak ja mam uz slepu babu, takze za nou pesovia bezia...:-)) niektorych jej napadnikov poznam..
jaaj moja ved po tom tuzime vsetky-ale realita je bohuzial ina- a cim skor ju pochopime tym lepsie pre nas! a menej bolesti a slz.
a inak ja teenegerka nie som- davno- bohuzial :-)
no ja mam zas hafa -krasneho vycesaneho navonaneho fesaka-tak vidim ako sa mu tie "baby "sami hadzu do cesty :-))))
nali, to nie je pokec, ale forum, kde sa nechavaju odkazy na temy.. a niekedy tu pisu aj teenegeri..
brunuska, vsimam si to...:-)) niektori prebehnu aj cez cestu za nou, poniektori ju ingoruju, ale tych je menej...:-)
Toto je nejaký pokec pre teenagerov?
pretoze ma pritahuju ti nespravni muzi.. chcem nejakeho slusaka a k tomu aj verneho...:-)) viem, naivna som..