Prosím len sa hneď do mňa nepustite ako inkvizícia. Som milenka, je odomňa starší o 5 rokov, má ženu, svoj život , deti nemajú. Ťaháme to už 2 roky a ona asi o tom viem. Necítim žiadne výčitky len žijem ale rozmýšľam ako ďalej. Má niekto podobnú skúsenosť ?
milenka
Majovka, aj ty si na tom tak? reagovala si na mňa, alebo na milliho?
Ako to vyriešiť? Možno jednoduchšie ako by sa zdalo. Buď úprimná voči sebe i obom mužom. Ak to aj ty vidíš pri tom prvom ako využívanie a ja si myslím že tomu tak je, jednoducho to s ním ukonči. V každom prípade ukonči s ním telesný kontakt (ale nekompromisne) a uvidíš, že o tebe zaraz stratí záujem... Pri tom lekárovi sa neviem vyjadriť; neviem na čom sú založené vaše vzťahy a akú majú perspektívu.
Napadá ma, či sa u teba nevytvoril nejaký syndróm, ktorý v tebe vyvoláva obavu zo straty partnera. Môže to byť určitou reakciou na postoje rodiča/rodičov, alebo to v tebe mohlo vzniknúť nejakou nepríjemnou skúsenosťou. Možno by bolo dobre sa o tom porozprávať so psychológom.
Milli ináč klobúk dole, fakt si udrel klinec po hlavičke, ten prvý totiž nemá manželku už dlho, ale má milenku, ktorá je vydatá.A ich vzťah stále trvá,teda ona sa ozve keď môže a ja asi fakt niečo suplujem.A možno nie, neviem.Nie je to muž ktorému by šlo len o sex,a dáva mi pocit,že ma potrebuje,a ja preto,že ho stále mám rada,mi to lichotí a asi práve to ma k nemu púta..Keď som začala s tým druhým chcela som mu byť verná,a 4 mesiace som mu aj bola, ale potom som začala cítiť strašný pocit prázdnoty a túžby po tom prvom..A on ma samozrejme prijal,a vie, že mám priateľa a ja ani jedného z nich nedokážem poslať k vode, i keď viem, že keby sa to dozvedel ten druhý, tak by som sa prepadla od hamby a že toto si určite nezaslúži
Súhlasím s tebou, problém je jedine v tom,že mám problém si takého partnera nájsť.Nie kôli tomu, žeby som vyzerala ako opica, ani si nemyslím, žeby som bola hlúpa, aj nápadníkov mám dosť, ale som asi veľmi náročná, asi toho chcem fakt veľa..
A i keď už budem mať 30 rokov,nemám na to šťastie, resp.ten prvý milenec, to je muž s ktorým by som vedela žiť,ale on je už dosť sklamaný ženami,bohužiaľ, a práve ten druhý mi je vekom aj vzdelaním aj názormi rovnocenný, ibaže je lekár má strašne málo času, a vo mne sa už jednoduch niečo zlomilo a ja už mužom neverím,a keď ešte raz zažijem to, čo som zažila,že mi niekto povie, že niekoho má,nebudem aspoň nič ľutovať.Je to svinstvo,ja som taká nikdy nebola,mala som za svoj život 4milencov,ale je fakt, že v patovej situácii som, to máš pravdu, ale to, čo som napísala na začiatku platí, ja sa teraz fakt cítim dobre, ale viem, že to budem musieť nejak vyriešiť a neviem ako.
Ja ťa neodsudzujem, sasa, ani si nemyslím, že sa ti jedná len o sex. Len si myslím, že si sa dostala do patovej situácie. Bojíš sa, že zostaneš sama, tak ich pre istotu "držíš" oboch. Ale ja si myslím, že nie ty ich držíš oboch, ale oni teba, ak nie obaja tak minimálne jeden určite. Len škoda, že si to neprezrela. Či to, sasa, nevidíš? Keď ten starší pán zostal teraz sám, používa ťa (či skôr využíva) ako náhradku za svoju manželku, aj keď ti to nedá najavo (starší muži to vedia). K tomu druhému vzťahu sa neviem vyjadriť, ale v každom prípade je to minimále od teba nefér, že mu vlastne zahýbaš. Moja rada? Opusti všetky pochybné a neperspektívne vzťahy a nájdi si jedného slobodného, tebe rovnocenného (vekom i názorovo) muža a skús s ním utvoriť jeden zdravý vzťah.
No Milli, aby som povedala pravdu,tiež si to viem predstaviť krajšie..Pointa je v tom,že do toho prvého som sa nenormálne buchla..Strašne..A on mi po dvoch mesiacoch povedal,že nie je sám..Ale je rozvedený,je to starší muž resp.muž v najlepšom veku,veľmi,veľmi som ho chcela,ale on sa už nechce viazať,a ja sa ho nedokážem vzdať,možno si myslíš, že je to len o sexe,ale to tak nie je.Dokážeme spolu kecať aj 12hod.vkuse pokiaľ vládzeme,sme spolu už 2roky.Po dlhom narážaní o stenu som pristúpila na jeho hru a do cesty mi vošiel muž,ktorý mi tiež dáva veľmi veľa a nemyslím to finančne,ani jeden z nich ma nesponzoruje,viem, že voči nemu je to hrozne nefér,ale ja neviem,čo robiť a začínam si myslieť, že niektorí ľudia fakt môžu ľúbiť dvoch partnerov,je to strašne sebecké, viem, ale ja si neviem predstaviť, žeby jeden z nich z môjho života odyšiel i keď si uvedomujem, že je to dlhodobo neudržateľná situácia,ale našťastie ani jeden z nich nežije s nejakou ženou a ten prvý má síce syna, ale žije v zahraničí.Čo by si urobil na mojom mieste?Skús sa vžiť do mojej situácie
Sasa, neverím tomu, že si skutočne šťastná. Podľa mňa skutočné šťastie stojí na hlbokom vzťahu z inou osobou a ja som presvedčený, že hlboký vzťah s naraz dvoma partnermi nie je možný. Nehnevaj sa, mňa si o tom nepresvedčila.
Dlho som to nevedela pochopiť,ale teraz som v situácii,že ja mám dvoch milencov,a obidvoch mám rada,ani jedného nechcem stratiť,a som šťastná.Možno niečo podobné cítia aj tí muži,a preto majú tie milemky
pre všetkých - všetci odsudzujú ženy, ktoré si začnú so ženatým. Sú to mrchy, potvory, ktoré idú za peniazmi a podobne. Lenže nikoho ani nenapadne že aj TIETO ŽENY MAJÚ CITY a vo vačšine prípadov si začnú so ženatými pretože sa do nich zaľúbia. Takisto nechápem jednú vec - všetci sa navážate do týchto žien akoby ste boli sami bez chybičky. Lenže v prvom rade JE TO ŽENATÝ CHLAP KTORÝ NIE JE RETARDOVANÝ takže on by mal byť tým prvým a jediným ktorý sa rozhodne svoju ženu podviesť a už vobec to nie je chyba žiadnej inej ženy. Keď sa chlap takto zníži a svoju ženu podvedie, je to len jeho slabosť a nie hlúposť tej ženy s ktorou svoju ženu podviedol. ŽENATÝ CHALP BY SI MAL BYŤ VEDOMÝ TOHO ČO ROBÍ pretože on ma závazky a nie jeho milenka.