No,vsetko to zacalo minuleho roka,cca od MIKULASA.Moje dievca chodilo ku mne od vtedy sem tam placuce,ze ich oco sa prutko zmenil,ze bije mamu a tak.Zo zaciatku si mysleli,ze mi preskocilo z roboty a tak.No postupom casu sa zistilo,ze ma inu.Ja som medzi tym,mal take obdobie,ked som v kuse rozmyslal,ci lubim moje dievca a tak,proste v zivote som nad takymi niecim nerozmyslal,proste sa mi snival sen a strasne som zacal rozmyslat.No potom neskor,4.1. sa vsetko vyvalilo.Ukazalo sa,ze ta druha,JE moja mama.To znamena ze OTEC MOJHO DIEVCATA a A MOJA MAMA mali pomer.No samozrejme,cela rodina hore nohami.Mama sa vyhovarala na otca,ze ma problemy s mafiov ci co a dristi.Ja si osobne myslim,ze to nieje pravda.Este toho dna som zistil,ze moj otec je HOMOSEXUAL,tym padom som trosku aj pochopil,ze moja mama chcela niekoho ineho,ale nie mojho SVOKRA.,a pritom je to este aj nas sesed,byva oproti pomaly.Je uz davno potom,na vsetko sa zabuda,vsetko sa ututlalo.No teraz sa to prejavuje na nas.Co sa tyka veci z mojej strany,je to asi tak,ze sa neviem dostat z depiek,raz su silne,raz to uz vizera ze som ok.Stale rozmyslam nadtym,ci lubim moje dieca,no mozem povedat,ze to mi uz pomaly ustupuje.Moje najhorsie depky a obavy su s toho,ze sa bojim,ci niesom aj ja HOMOSEXUAL.Neviem presne opisat moje pocity,ale myslim,ze niesom,skor len ROZMYSLAM-BOJIM SA CI NIESOM,neviem as zbavit vsetkeho,chcem nato zabudnut.Co sa tyka mojho dievcata,ona taktiez roozmysla nadtym ci ma lubi,ci chce byt skutocne so mnou,no hlavne nadtym,ZE CI MAME DO BUDUCNOSTI SANCU,CI MA VOBEC VYZNAM TENTO VZTAH POSILNOVAT A V NOM ZOSTAVAT.Neviem co mam robit,aby som zabudol,proste v skratke,CHCEME SA OBAJA VRATIT DO ZIVOTA AKO PREDTYM.
:::::STRASTI PLNY ZIVOTNY PRIBEH,CHCEM VEDIET VAS NAZOR:::::
Andrej, admin...
Mám na Teba prosbu, možno si si aj ty všimol, no to tu ide už pár týždnov..s týmto, stále to isté, rady sú zbytočné, chalan nás prosí o rady no človek sa zybtočne snaží, on ich prijat nechce len otvára jednu tému za druhou.
Prosím Andrej, mohol by si to zrušiť??
Ved to už so zdravým veľa spoločného nemá!
CARMELOOO, Už SI NáM FAKT CHýBAL!!!!
KONECNE NOVá, DALšIA, V PODSTATE TO ISTé DOOKOLA OD TEBA!!!
TEBE NIC NESTACI, PODLA MNA SI TEPLY, ALE TO FAKT, CHOD ZA LEKáROM, A PRESTAN TU STáLE PíSAT TO ISTé V DESIATICH TéMACH S INýMI PODOBNýMI NáZVAMI!!!!
INAK FOTKU SME VIDELI, MáS PEKNé KUčERAVé VLASY.
BOLO NA čASE SI ZMENIť ALEBO SI OTVORIť NOVý MAIL!!!!
SA SPAMäTAJ, WASCHING MACHINE, CARMELO NO A TERAZ AKO SA TO VOLáS IBANEZ??
ale ved uz mu tu par mesiacov radime, nech s tym skoci za psychologom a on tu stale pise to iste pod inym nickom... kamil sak vidis, ze to sam nezvladas, tak uz si nechaj poradit od odbornika... pisal si, ze sa ti stav zlepsil... nemyslim, to bys tu uz nevypisoval...
Ibanez, z mojej strany hlboký obdiv, skutočne. Už som dávno nepočula taký komplikovaný príbeh a preto ťa právom chválim, ako to zvládaš. Tvoja depresia je primeraná k situácii. K tvojmu dievčaťu? Neviem, koľko máš rokov, to by dosť zavážilo. Skús.
ak ta nevzrusuje baba tak urcite nie si na chalanou.Mozno si len popleteny z toho co bolo.Radila by som sa ti porozpravat s tvojim dievcatom.a ak chces mozes ist k psychologovi prides povies mu vsetko co ta trapi a on ti pomoze aby si sa zbavil tych pochybnosti ale to je uz len na tebe
ako sa rozhpodnes
ked sa pozries na pekneho chalana co citis?a ked na peknu babu co citis?ked sa bozkavas s tvojou babenkou co citis?
carmelo!!! kamil, WM