No,vsetko to zacalo minuleho roka,cca od MIKULASA.Moje dievca chodilo ku mne od vtedy sem tam placuce,ze ich oco sa prutko zmenil,ze bije mamu a tak.Zo zaciatku si mysleli,ze mi preskocilo z roboty a tak.No postupom casu sa zistilo,ze ma inu.Ja som medzi tym,mal take obdobie,ked som v kuse rozmyslal,ci lubim moje dievca a tak,proste v zivote som nad takymi niecim nerozmyslal,proste sa mi snival sen a strasne som zacal rozmyslat.No potom neskor,4.1. sa vsetko vyvalilo.Ukazalo sa,ze ta druha,JE moja mama.To znamena ze OTEC MOJHO DIEVCATA a A MOJA MAMA mali pomer.No samozrejme,cela rodina hore nohami.Mama sa vyhovarala na otca,ze ma problemy s mafiov ci co a dristi.Ja si osobne myslim,ze to nieje pravda.Este toho dna som zistil,ze moj otec je HOMOSEXUAL,tym padom som trosku aj pochopil,ze moja mama chcela niekoho ineho,ale nie mojho SVOKRA.,a pritom je to este aj nas sesed,byva oproti pomaly.Je uz davno potom,na vsetko sa zabuda,vsetko sa ututlalo.No teraz sa to prejavuje na nas.Co sa tyka veci z mojej strany,je to asi tak,ze sa neviem dostat z depiek,raz su silne,raz to uz vizera ze som ok.Stale rozmyslam nadtym,ci lubim moje dieca,no mozem povedat,ze to mi uz pomaly ustupuje.Moje najhorsie depky a obavy su s toho,ze sa bojim,ci niesom aj ja HOMOSEXUAL.Neviem presne opisat moje pocity,ale myslim,ze niesom,skor len ROZMYSLAM-BOJIM SA CI NIESOM,neviem as zbavit vsetkeho,chcem nato zabudnut.Co sa tyka mojho dievcata,ona taktiez roozmysla nadtym ci ma lubi,ci chce byt skutocne so mnou,no hlavne nadtym,ZE CI MAME DO BUDUCNOSTI SANCU,CI MA VOBEC VYZNAM TENTO VZTAH POSILNOVAT A V NOM ZOSTAVAT.Neviem co mam robit,aby som zabudol,proste v skratke,CHCEME SA OBAJA VRATIT DO ZIVOTA AKO PREDTYM.
:::::STRASTI PLNY ZIVOTNY PRIBEH,CHCEM VEDIET VAS NAZOR:::::
Katty19, skus to aj Ty a smiech Ta prejde :))
Ako, ja som tiež veriaca, ale tento príspevok predomnou ma rozosmial. Dík.
Denne asopn jeden desiatok ruzenca. Ver mi, pomoze vam! Pokoj s Tebou!
nie si homosexual..tvoj tatko sa preorientoval asi z nudy..a tvoju mamku nechapem,ale nejdem to riesit..pokazila ti vztah a urobila hanbu v blizkom okoli..ja vam prajem,aby ste to spolocne prekonali..vazne..lubite sa..a to,ze vasi rodicia spachali taku somarinu nemoze ovplyvnit to,co k sebe citite..na vasom mieste by som usla niekam daleko s laskou v naruci..a vykaslala sa na rodicov..urcite mas priatelku rad,len tieto zmiesane pocity ti davaju hlavu plnu otaznikov..neboj,po case bude dobre a vy budete opat stastni!!!to vam z uprimneho srdca prajem!!!
su ludia,ktori si sem pridu po rady a pri tom si stale hudu do kolecka len to svoje,chcu pomoct ale pomoc neprijimaju,neviem asi cakaju nejaky zazracny liek,ktori vyriesi vsetky ich problemi bez ich pricinenia.viem,ako to vycerpava-ked sa snazite pomoct,poradit a pri tom vas nik nepocuva ani sa len nad vasou radou dotycna osoba nezamysli.zbytocne mrhate casom a energiou.neoberajte sa o ne-proste to ignorujte.
washing machine, zas tu otravujes?
Ibanez.
Mazat to zatial nebudem. Bolo by vsak seriozne vystupovat pod jednym Nickom. Inak ludia co maju ochotu ozaj pomoct, zbytocne investuju svoju energiu stale dookola.. co ich urcite netesi. :)
S tvojim problemom ti drzim palce.
Mám pocit,že si tu už raz písal pod iným nickom.Robíš si z nás srandu?
mne to pride ako bezne zivotne peripetie, nic take extra tragicke.
Ja len chcem vediet nazor ludi na situaciu,teraz neprosim o pomoc.Nehovorim sice ,ze mi je naj,ale z najhorsieho som von.Citim,ze staci posledny krocik,ZABUDNUT!!!A aj keby som tu chodil neviem ako casto,neviem co vsetko by som tu pisal,1234561,123,ineska atd,vas to nema co zaujimat,NIESTE JEDINI NA TOMTO FORE,a myslim,ze toto forum je VEREJNE!!!