:::::STRASTI PLNY ZIVOTNY PRIBEH,CHCEM VEDIET VAS NAZOR:::::

Príspevok v téme: :::::STRASTI PLNY ZIVOTNY PRIBEH,CHCEM VEDIET VAS NAZOR:::::
ibanez

No,vsetko to zacalo minuleho roka,cca od MIKULASA.Moje dievca chodilo ku mne od vtedy sem tam placuce,ze ich oco sa prutko zmenil,ze bije mamu a tak.Zo zaciatku si mysleli,ze mi preskocilo z roboty a tak.No postupom casu sa zistilo,ze ma inu.Ja som medzi tym,mal take obdobie,ked som v kuse rozmyslal,ci lubim moje dievca a tak,proste v zivote som nad takymi niecim nerozmyslal,proste sa mi snival sen a strasne som zacal rozmyslat.No potom neskor,4.1. sa vsetko vyvalilo.Ukazalo sa,ze ta druha,JE moja mama.To znamena ze OTEC MOJHO DIEVCATA a A MOJA MAMA mali pomer.No samozrejme,cela rodina hore nohami.Mama sa vyhovarala na otca,ze ma problemy s mafiov ci co a dristi.Ja si osobne myslim,ze to nieje pravda.Este toho dna som zistil,ze moj otec je HOMOSEXUAL,tym padom som trosku aj pochopil,ze moja mama chcela niekoho ineho,ale nie mojho SVOKRA.,a pritom je to este aj nas sesed,byva oproti pomaly.Je uz davno potom,na vsetko sa zabuda,vsetko sa ututlalo.No teraz sa to prejavuje na nas.Co sa tyka veci z mojej strany,je to asi tak,ze sa neviem dostat z depiek,raz su silne,raz to uz vizera ze som ok.Stale rozmyslam nadtym,ci lubim moje dieca,no mozem povedat,ze to mi uz pomaly ustupuje.Moje najhorsie depky a obavy su s toho,ze sa bojim,ci niesom aj ja HOMOSEXUAL.Neviem presne opisat moje pocity,ale myslim,ze niesom,skor len ROZMYSLAM-BOJIM SA CI NIESOM,neviem as zbavit vsetkeho,chcem nato zabudnut.Co sa tyka mojho dievcata,ona taktiez roozmysla nadtym ci ma lubi,ci chce byt skutocne so mnou,no hlavne nadtym,ZE CI MAME DO BUDUCNOSTI SANCU,CI MA VOBEC VYZNAM TENTO VZTAH POSILNOVAT A V NOM ZOSTAVAT.Neviem co mam robit,aby som zabudol,proste v skratke,CHCEME SA OBAJA VRATIT DO ZIVOTA AKO PREDTYM.

brunuska

a podla mna ma zas vazny psychicky problem...len keby uz nevypisoval ale sa odhodlal a zasiel za psychiatrom.
pretoze ak skutocne ma nejake problemi tu si ich nevyriesi !!!

giraldina

milli, chalan otvara uz dlhsie vzdy tu istu temu pod roznymi nickmi.. Ak ma problem takto si to nevyriesi, podla mna sa dobre zabava na cudzi ucet.

brunuska

zabudnut sa neda!!! jedine ak by ti vymazal pamat!!! ale je mozne sa so vsetkym vyrovnat-nie zmierit to je rozdiel!!!myslim,ze tebe by navsteva psychiatra urcite pomohla!!!

milli

Ja si myslím, že môže, aj keď je čas niekedy najlepším hojičom rán. Skús to. Prajem ti, aby ti to čí skôr podarilo.

ibanez

JA JEDINE CO BY SOM CHCEL OD PSYCHOLOGA ALEBO OD PSYCHIATRA,ABY MI POMOHOL ZABUDNUT NATO,CO SA STALO,ABY SOM UZ NATO NEMYSLEL,NEVIEM CI SA TO DAL,ALEBO NIE.

milli

Pre: giraldina - mozno raz budem ja, alebo ty, alebo ktokolvek z tohto fora potrebovat trpezlivost a ako sa nam to potom hodi...

katty19

Ahoj Ibanez. Všetko ti prepláca poisťovňa, iba ak by si chcel špeciálne vyšetrenia (testy...), tak tie si uhrádzaš sám. V tvojom prípade výber lekára zrejme nie je možný. Nevadí. Niekde treba začať. A najma, treba o svojich problémoch rozprávať. Jedno sedenie prebieha tak, že psychológ navádza k rozprávaniu a hľadá tvoje najzraniteľnejšie miesta, ktoré za jeho pomoci budú postupne odkrývané a opať nanovo precítené, čo je veľmi zdravé!!! Bude ti pomáhať riešiť situáciu s jeho odstupom a nadhľadom. Ničoho sa neobávaj! Stále ťa obdivujem. Držím palčeky a daj o sebe vedieť.

ibanez

Tu v sabinove je jedna PSYCHOLOGICKO/PSYCHIATRICKA AMBULANCIA.Keby som tam chcel ist?co ma caka?Plati sa?Neviem ci to je sukromnik alebo nie.Priblizte mi "postup"