No,vsetko to zacalo minuleho roka,cca od MIKULASA.Moje dievca chodilo ku mne od vtedy sem tam placuce,ze ich oco sa prutko zmenil,ze bije mamu a tak.Zo zaciatku si mysleli,ze mi preskocilo z roboty a tak.No postupom casu sa zistilo,ze ma inu.Ja som medzi tym,mal take obdobie,ked som v kuse rozmyslal,ci lubim moje dievca a tak,proste v zivote som nad takymi niecim nerozmyslal,proste sa mi snival sen a strasne som zacal rozmyslat.No potom neskor,4.1. sa vsetko vyvalilo.Ukazalo sa,ze ta druha,JE moja mama.To znamena ze OTEC MOJHO DIEVCATA a A MOJA MAMA mali pomer.No samozrejme,cela rodina hore nohami.Mama sa vyhovarala na otca,ze ma problemy s mafiov ci co a dristi.Ja si osobne myslim,ze to nieje pravda.Este toho dna som zistil,ze moj otec je HOMOSEXUAL,tym padom som trosku aj pochopil,ze moja mama chcela niekoho ineho,ale nie mojho SVOKRA.,a pritom je to este aj nas sesed,byva oproti pomaly.Je uz davno potom,na vsetko sa zabuda,vsetko sa ututlalo.No teraz sa to prejavuje na nas.Co sa tyka veci z mojej strany,je to asi tak,ze sa neviem dostat z depiek,raz su silne,raz to uz vizera ze som ok.Stale rozmyslam nadtym,ci lubim moje dieca,no mozem povedat,ze to mi uz pomaly ustupuje.Moje najhorsie depky a obavy su s toho,ze sa bojim,ci niesom aj ja HOMOSEXUAL.Neviem presne opisat moje pocity,ale myslim,ze niesom,skor len ROZMYSLAM-BOJIM SA CI NIESOM,neviem as zbavit vsetkeho,chcem nato zabudnut.Co sa tyka mojho dievcata,ona taktiez roozmysla nadtym ci ma lubi,ci chce byt skutocne so mnou,no hlavne nadtym,ZE CI MAME DO BUDUCNOSTI SANCU,CI MA VOBEC VYZNAM TENTO VZTAH POSILNOVAT A V NOM ZOSTAVAT.Neviem co mam robit,aby som zabudol,proste v skratke,CHCEME SA OBAJA VRATIT DO ZIVOTA AKO PREDTYM.
:::::STRASTI PLNY ZIVOTNY PRIBEH,CHCEM VEDIET VAS NAZOR:::::
Ibanez, ja osobne som rad, napriek tomu, cim teraz prechadzas, ze sa so svojimi problemami delis s inymi. Lepsi by naozaj bol asi ten psycholog, ako ti to radia druhi, ale tato forma je ako urcita docasna alternativa urcite lepsie riesenie ako sa uzavriet do seba a problem neriesit, alebo riesit, ale zle. Za to som aj velmi vdacny adminovi Andrejovi, ze sa nenechal ovplyvnit sklamanim (aj ked trochu opravnenym) diskutujucich. Snad, ibanez, naberies odvahu a urobis jedneho dna ten rozhodny krok. V kazdom pripade ta vsak (mnohi) akceptujeme a chceme ti pomoct aspon touto formou. Predovsetkym ta chcem posmelit ohladom tvojej sex. orientacie, aby si hned neveril lahkovaznym vyhlaseniam niektorych respondentov, nakolko sa takato vec tazko da hodnoverne posudit na dialku a to ze chodis s dievcatom a mas ju rad dava znacnu pochybnost takymto vyhlaseniam. Tvoje kolisave postoje vo vztahu k dievcatu mozu vyplyvat z tvojich rodinnych problemov, ktore ti asi nikto z nas nezavidi. Naprik tomu si vazim tvoje vyspele myslenie ohladom celej situacie ako aj uctu k rodicom - ze ich vies v ich problemoch a zlyhaniach pochopit; ja som to v tvojom veku urcite nemal. Teda, hlavu hore a daj aj na odbornikov, ktori vedia dat do tvojich otazok odpoved (po psych., vztahovej i sex. stranke). A je pravda, ze mas pravo na diskusiu a ti, ktori nechcu, alebo uz navladzu prispievat - jednoducho nemusia; nie je to predsa povinne.
Ahoj Katty19!
Pises velmi mudro a mam z toho radost! Mohla by si mi prosim konkretne ukazat, kde som sa tu prejavil ako nepokorny? Modlitba ruzenca si vyzaduje pokoru a aj ju prehlbuje. A dudu, co je pokorna, navstivy ten, co dava pravy pokoj. Ten Ibanez teraz velmi potrebuje! Som rad, ze mame spolocnu starost o jeho problem. Co keby sme mu spolocne venovali modlitbu? Hm? Pridas sa?
Pokora robí veľmi veľa s ľuďmi... Ak chceš nabudúce prísť do podobného fóra príď s pokorou a dobré rady si ponechaj doma. Viem, že si to nemyslel zle, ale ľudia s takýmito problémami potrebujú niečo iné ako modlitbu ruženca, potrebujú tvoju pokoru. Nikdy nezabudni, jedine ona mení srdcia.
Katty 19, ja nestojim o metale.
Suhaj, ty si rozptýlenie večera. Tebe by mal niekto priniesť metál. Možno aj dva, ešte uvidíme...
Skus a uvidis
Katty 19, suhlas :)))
Ja sa asi pošikáááám.Tu je návod na príjemné zaspávanie.Odporúčam!!!
Ja si myslím, že smiech lieči.