Toci sa mi hlava

Príspevok v téme: Toci sa mi hlava
ferdomravec

tusom sa premjesnil natuto temu lebo tu cosom mal tammi malo ludi prislo pomoct takvas prosim opomoc zmojimi problemami covam tu napisem skratke
toci sami hlava ked rano stanem asa toci aj potom
bolja ma nohi a ruki tjez a chrbat
velmi som unaveni celi den a nevlazem
ketsa najem tak mi je zle njekedi ale skoro vzdi
necitim nohu dole jakokebi som ju nemal ale ketsi tam pichnem tak to citim to pichnutje ale nohu necitim
asisom aj volaco zabudol ketsi spomenjem napisem. co mislite comito moze bit doktor sa namna vikaslal dakujem vam!
prosimvas nepiste mi ze gramatika lebo jasom citlivi a mijeto luto. jasom pretim pisal ipsilon alema tpch napadala tak teras uz nepisem racej.
mitu volagdo napisal zejeto nesrosumitelne taksom teras precital cosom tu napisal a jeto srosumitelne nastastje. budem cakat navasu pomoc dakujemvam.
nevjem kedi tu zas budem lebo nemam internet doma ale seci tu vdedine maju a ma pustja takneni problem prist sem.

mrkva321

mne sa najviac paci tato veta:
mitu volagdo napisal zejeto nesrosumitelne taksom teras precital cosom tu napisal a jeto srosumitelne nastastje.

mrkva321

ak pride z nemocnice a naozaj je to autenticky ferdo, tak si myslim, ze zalozi novu temu. to by mu bolo podobne, toto on citat nebude.

mrkva321

bojim sa, ze by si to dlho nevydrzala. taketo tipy su velmi zivotaschopne, stale nieco riesia, o chvilu ich ma kazdy plne zuby. ja som mala takeho bratranca, byval nedaleko nas a stale bol u nas, stale mlel a behal po celej ulici kde by koho zastihol a s kym by pokecal.
ale ferdo maka na stavbe, tam asi vela casu na kecanie nema, to mozno len teraz, ked nepracuje je taky nesvoj.

blondula

v kazdom pripade by som takeho "spolupacienta"chcela mat na izbe !!!! :DDD ... neviem preco,ale fakt som si ho oblubila :DDDD

mrkva321

toho by som sa nebala. on ked to aj dokazal natukat na TUKATKACH, sotva to vedel vytlacit. takze to nebude mat pri sebe. a ked mu uz bolo tak zle, ze nemohol ani jest, tak sa o chorobopis nestaral. stryko prisiel, odviezol a bohvie kde teraz kosti zlozil a co robi. ale predpokladam, ze on sa nikde nenudi. mozno opravuje nejake fonendoskopy...:-))

mrkva321

inak - na tejto teme vidiet, ze clovek nemusi byt ani vzdelany ani inteligentny a napriek tomu moze prerazit. momentalne tema vedie, co je znakom ferdovej zivotaschopnosti.