gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

zofinka

zatazuje duphastol nejako specialne pecen?
niekto mi poradil davat si na brucho nejake obklady z biliniek a uvarenych zemiakov. nie je to iba nejake samanstvo? mohlo by nieco take ucinkovat na cysty?

doc

čo sa týka pomoci tak návšteva gyn.amb.
a prvá pomoc kúpiť si Tantum rosalgin urobiť roztok a sedacie kúpele prípadne si kúpiť aj irigátor zaviesť do pošvy vypláchnuť

doc

si si istá že je to mykoza nie je to zmiečaná aj bakterialna?
ako sa to prejavuje?
svrbí pali vonku vnútri?
pri močení na zažiatku počas po skončení?
pred menzesom a po?

elza

doc, prosim, odporuc nejaku liecbu na mykozu. mam ju kazdy mesiac...Stale sa to vracia. katrinka, uz tri roky mam na slabine zvacsenu uzlinu, ktora zacne velmi boliet v prvy den menzes a boli dva tyzdne, potom to ustane...keby to bola rakovina, rastlo by to a uz by som tu nebola, nepanikar.

doc

treba počkať na to vyšetrenie a povedať lekárovi o tých hrčkách a odkedy sú cez web sa nedá vyšetrovať a následne liečiť.

katrinka

Ahojte, nasla som si v slabine taku hrcku. Teda dve a zvyknu ma boliet prsia. Bola som sa teda objednat u gynekologa. Bude to moje prve vysetrenie a strasne sa bojim. Co ak je to rakovina??? Neviete o co moze ist?? Prosim pomozte. Na vysetrenie musim cakat este tyzden a je to strasne. Fakt sa bojim

doc

minule to bolo len tak narýchlo zatiaľ klud vyčkať na výsledok histologie potom ten ultrazvuk a dobré by bolo odber krvi na tu markery