píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
Ahoj doc. :) prosim registruj sa, kym nejaky chytrak zacne operovat pod tvojim menom... dakujem za pochopenie.
PS: pri registracii nemusis odhalit svoju pravu totoznost.
to slavina
jedna z mala komplikácii Dany môže byť zapal vnútra maternice s možnou naslednou sterilitou. a už nechceš rodiť tak aj to prichádza do úvahy
čo sa týka tých spermicidných prostriedkov tak o tom že by sa v maternici po vysadení tvorilo prostredie ktoré zabíja spermie počujem prvý krát.
to lea6
v prvom rade to treba ultrazvukovo sledovať á 6 mesiacov
záleží kde je /intramurálny, subserozny,..../ robí probleém v zmysle predlžené, neprav. krvácanie, zrazu bolestivé menzes, anémia.....
koľko máš rokov-chceš ešte deti?
a dá sa to na niektorých pracoviskách operovať aj laparoskopicky
odkiaľ si?
A ešte niečo,vnútromaternicové telieska sa môžu len po 2 deťoch,nestačí jedno???
A kamarátka mi vravela,že ona brala nejaké tabletky bez hormónov,chcela som jej opýtať,ako sa volajú,ale neviem sa s ňou spojiť,má pokazený počítač..
no ja by som najradšej nejaké lieky,po kondómoch sa mi robia kvasinky a pesar som nikdy neskúšala a neviem,či by som chcela.A čo sa týka tých spermicidnych prostriedkov,vraj spôsobujú,že sa v maternici vytvorí prostredie,ktoré aj po vysadení týchto prostriedkov,zabíja spermie.Aspoň v škole nás tak učili...
a ešte som zabudol vaginálny pesar v kombinácii s antispermicidným prostriedkom ale velkosť pesaru musí určiť lekár
to zoffa
neviem aká cysta aká operácia
ale niet namietok voči HAK na spravidelnenie cyklu