gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

doc

informuj sa na výsledky a stálo by za pokus ako to bude mesiac bez HAK
nie som proti HAK ako takej!!!
a potom zvážiť light antikoncepciu viac na www.antikoncepcia.com

Dee

nefajcim, nepijem. V january som bola na preventivke a ked mi brali krv, tak mi povedali, ze ak nieco nebude v poriadku tak mi zavolaju. Ze ked nebudu volat, tak je vsetko ok. Nevolali...
Inak tie zily netvrdnu a ani na dotyk nebolia.

doc

to Dee
krčvé žily nie sú problém pokiaľ "netvrdnú" nečervenie nad nimi koža a nie sú na pohmat bolestivé
chcelo by to vedieť aj či fajčíš a aké si mala pri ročnej preventívke výsledky fibrinogénu, ALT, Quick, KO,

sjella

fuha.. to zneje hrozivo. :-( ani neviem ci to chcem vediet.. kazdopadne, uvidi sa v utorok.. zatial mi predpisal polygynax..

doc

ako opísať ?
predpokladal so že si už bola na ulrazvuku a je tam napísané napr
Uterus normalnej velkosti nerovnomernej chogenity v pred stene v.s. intarmurálny myom o priemere 15mm

Dee

doc mam na teba otazocku. Kym som nebrala HAK tak ma vzdy den pred menstruaciou a prvy den menstruacie boleli lytka a opuchali mi. Uz rok beriem Lindynette20 a bolesti presli ale v poslednej dobe ma skoro kazdy den zasa bolia lytka. Myslim, ze to bude z HAK, ale bojim sa pretoze v rodine mame vela ludi s krcovymi zilami. Co s tym mam robit? Zatial to riesim tak, ze si nohy vykladam v noci na vankus a pomaha to, ale je to neprijemne.
Dakujeeeem

čo mi vadí

vadí mi, keď je gynekológ málo starostlivý a ja ho musím takmer ´nakopnúť´ k tomu, aby mi spravil ten ktorý test. Napríklad odobranie krvi pred antikoncepciou. Ten moj to nerobí. Takisto neznášam, keď mám problém a on mi povie, že to je normálne... alebo že aby som počakala pár dní. Proste mám rada keď sa naňho možem spoľahnúť a nemusím navrhovať aby mi robil výtery a podobne, napríklad naposledy pri chlamýdiách. Keď sa s ním možem rozprávať o všetkých týchto problémoch bez toho aby sa pozeral na hodinky že ho už zdržiavama a je ochotný mi rozumne zodpovedať každú otázku. A mohol by mať aj sympatickú sestričku ktorá nevtrhne do ordinácie lekára bez ohlásenia keď práve prebieha vyšetrenie a vonku sú ľudia !!!

sjella

v utorok idem na ultrazvuk. a ako opisat? nerozumiem.. ja som to nehmatala a nevidela. :) doktora sa musis opytat...

doc

pokiaľ by teplota stúpla na 38°C tak by som radil ísť dnes na gyn. odelenie kde to robili
ináč pokiaľ zatiaľ nič nebolí tak len Ibalgin a
ZAJTRA RÁNO NAVŠTÍVIŤ SVOJHO GYNEKOLOGA!