píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
doc, pocitujem svrbenie malych pyskov, pokozka je ale pekna, ruzova a mam aj klasicky tvarohovity vytok uz. Mocenie s tym nema suvis, ani pred ani pocas ani po sa to nezhorsuje. Dnes som si kupila miconazole nitrate cipok. Ja mam mykozu uz roky (7). pred tromi rokmi som bola cely rok ok, teraz zase kazdy mesiac. Aka liecba by bola vhodna? Mam to chronicke. Diflucan?
inak co sa tyka krv. testov, len CRP som mala zvyseny, ostatne ok. a je mozne, ze by sa infekcia preniesla hematogenne alebo lymfogenne?
no lezim, len ako dlho? teda ci tych 10 dni pomoze.
treba to odležať!!! a pod perinkou
kontrola je palpačným vyšetrením či to bolí či sú adnexa "zhrubnuté" a krvmé testy - zápalové markery, biele krvinky, sedimentácia , fibr, CRP
pre doc zalozila som temu adnexitida ale nikto na nu nezareagoval, momentalne sa na nu liecim, mam predpisany ofloxin 200 dve balenia, kazdych 12 hodin, lezim na PN. len sa chcem spytat, kolko je nutne lezat, kedze lekarka ma neposlala do nemocnicea nariadila mi domacu liecbu do vybrania oboch baleni. teda ci to staci. a ako sa da zistsit, ze liecba zabrala.
Mily doc. Ja som si vedoma toho ze cez veb sa liecit neda. Chcela som radu. Pise tu vela zien a mozno niekto nieco podobne zazil. Som objednana na vysetrenie. Mozno som cakala len nejake povzbudenie. Mozno su tvoje rady odborne a hodnotne ale trochu citu by neuskodilo.
to zofinka
všetko zaťažuje pečeň
jedlo lieky nápoje
jedná sa o to aby to bolo čo najmenej a Duphason asi tak ako maslový chleba
keď si dáš temofor alebo vyhrievaciu el.podušku tak ti to urobí rovnakú službu ako varené zemiaky s bylinkami a máš menej roboty.
nemám s tým skúsenosti ale na cysty teplo nepomáha
babenky moje zlaté
treba čítať čo je napísané
ja som napísal prvá pomoc /to znamená 3-5dní/nie aby ste si to robili každý deň v roku
ja som mala z neho celkom dobry pocit. teda verim mu.
to je skutocny doktor?..pretoze vsetci gynekologovia..NEodporucaju robit si vyplachy..vraj to moze velmi poskodit tak neviem doc