gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

doc

čo doporučujem ?
nízkodávkované a novšie
Yasminelle, Yadine, Jeanine, logest, Diane, Harmonet, Minesse Mirelle, Novynette Trinordiol, Triquilar, čo radím je jedna vec druhá je čo znesie klientkina peňaženka

doc

keby si už mala 2 deti tak by som poradil Danu - Multiload
žiaľ nepoteším ťa volne predajné len spermicídne prípravky spolu s kondomom
firma Organon tvrdí že kojace mamičky môžu Cerazette ale hormony idú do mliečka.

slavina

Ahoj doc.Počuj,chcem ísť k Ďurimu,ale popri malej nestíham,tak sa Ťa len informatívne chcem opýtať,či je nejaká antikoncepcia,ktorá je voľno predajná,ale musí byť bezpečná,lebo stále kojím.A mám v úmysle ju kojiť ešte aspoň rok.A lubrikačný gél so spermicídnym účinkom sa bojím dlhodobo používať.

bebe

ja som spokojná so svojou gyn. MUDr. Vačoková zo súkromného centra GNP s.r.o.Ružinov chodím k nej 8 rokov, do 1.03.2007 pracovala u KOCH-a.

zoffa

to doc
aku antikoncepciu doporucujes svojim pacientkam? je nutne ju brat v mojom pripade? (ked mavam cysty) a chceli by sme s manzelom uz deti, len cakame, aby zmizla tato cysta a doliecila som sa po poslednej operacii. musim ju teda brat na tie tri-styri mesiace? nie je tam ine riesenie? vdaka

doc

to katrinka
prepáč ale človek uvažuje nad zdravotnými problémami nemože si pripúšťať nejaké city
a vyšetrenia sa nemusíš báť aj keď je to prvé.Ale o tom tu už bolo veľa napísané.
len nezabudni lekárovi všetko povedať kde a odkedy ťa to bolí.

doc

to tish
väčšinou je to súhra viacerých faktorov, oslabenie organizmu, /nachladnutie, aj taká banalita "zima od nôh" ale aj oblečenie in-holý pupok,/ + infekčný činiteľ

doc

to elza
v prípade že je to naozaj Candida albicans kultivačne dokázaná tak bolo by vhodné aj lokálne aj celkovo per os antimykotika /Diflucan je z nich najdrahší/ a aj liečba partnera. a celkovo 3x po mesiaci