gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

lailaaaaaaaaaaa

ahoj doc chcem sa opytat ohladom vytokov, prosim ta objasni nam aky vytok je normalny, pretoze ja mam raz priesvitny,raz do zlta ale nesvrbi ani nestipe tak ja uz neviem

jane22

Dobry den doc!
Mam 20 rokov,od 12 rokov ma liecia koli nepravidelnemu cyklu, ale vysledok velmi nevidim.Zo zaciatku som mavala menzes 2 tyzdne aj mesiac, po Duphastone to bolo par mesiacov dobre, potom sa objavila oligomenorea a hirzutizmus. Robili mi viackrat hormonalny profil, vsetky hormony boli v norm.,len raz vysiel testosteron mierne nad norm.hodnoty.Bola som aj na kompletnom endokrinologickom vysetreni-vsetko bolo OK. Rok som uzivala Diane 35, trochu mi to zlepsilo akne, ale ten hirzutizmus vobec, tak som to vysadila. Teraz mam cykly 35 az 96 dni,alebo sa ojavi iba spinenie,ktore trva aj 3 tyzdne. Chcem sa vas spytat ako by ste to riesili a ake rizika vyplyvaju z tejto diagnozy.

aaa21

no ja som mala husty biely vytok aj zlta takisto a dost dlho som to odkladala a potom som sla k lekarovi dvakrat mi vzal vzorku a dvakrat mi predpisal lieky ktore mi trosicku zabrali naposledy to bol Gynflor.ale pokracuje to uz nie ako biely husty, ale taky priesvitno zlto biely:-)a natahovaci.co to moze byt?obavam sa ze lekar mi uz nepomoze ked doteraz nepomohol nejak extra.diky

dida22

Uz asi 3 dni mam biely husty vytok a trochu aj svrbenie. Neviete o co ide? A ako som to mohla dostat? Moze to byt aj od partnera? A ak ano, kde to mohol dostat on??

doc

pre dojčiacu matku antikoncepcia len bez hormonov!!!!
všetko ide do mlieka a hormóny sú učinné aj v MINIMÁLNYCH dávkach

jitka1

Ale ved existuje aj Mirena, ktora sa viac odporuca ako prave Dana a pesar sa uz nepouziva, ak, tak Nuvaring a to je rozdiel... Pe dojciacu zenu jedine hormonalku s jednym druhom hormonov, zabudla som, ako sa vola, ale ma ho aj Implanon.

doc

to lea6
v galante aj v šali sú dobrí ambulantní gynekologovia
ale či tam majú v nemocniciach laparoskopické nástroje neviem sú to menšie nemocnice a tým padom aj menj peňazí a medzi nama dievčatama nemáš to ďaleko ani do NZ a BA
ale opakujem záleží na tom kde je ten myom uloženy a do toho sa to celé odvíja či s bude laparotomicky dať odoperovať

slavina

Jaj,tak Danu potom nechcem v žiadnom prípade,chcem mať ešte aspoň tri deti!No asi budem nútená zájsť ja Ďurim a vymyslieť niečo ideálne pre mňa.Díky!!