píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
el.vankúš OK
biolampa je nanič v tomto prípade.
to sisi16
návšteva gynekologa je vhodná urobiť kultiváciu a následne podľa výsledku liečbu
dakujem, takue elektricky vyhrievyci vankus by bol ok? a co biolampa? ta sice nehreje ale ci nemas nejake info.
to alojzia
moje pacientky v takom prípade ako popisuješ sú preliečené /Macmiror complex sup.vag./ s násladnou kultivácoiu po liečbe cca 10dní po posladnom vklade.
to Dee
davať počaas bratia ATB do pošvy vaginálne vklady /clotrimazol, candibene, alebo jenamazol/
teplo má priaznivé učinky
predsa som ti napísal pod preikou ležať
doc a mozem si nahrievat brusko alebo sa to neodporuca pri takychto zapaloch? a dakujem za odpovede.
ahoj doc, mam otazocku, dnes som bola u obvodnej, lebo mam anginu a ona mi dala antibiotika Duomox 1000, naposledy ked mi dala tieto atb, tak som mala dost dlho hnusny vytok z nich a liecila mi ho gynekologicka. Da sa tomu vytoku nejako predist?
Chcela by som sa opýtať, či mi vie niekto poradiť, či je potrebná kultivácia na zistenie, že je všetko v poriadku? Občas mávam výtok, občas pálenie, ale len zriedka. Gynekologička mi spravila test pH, to bolo v norme, takže baktérie zistené kultiváciou (klebsila, e. fecalis) povedala, že netreba preliečovať. Je to tak v poriadku? Ďakujem.
ahoj doc. dnes som prečítala takmer všetky príspevky a neviem s ktorým ochorením moje príznaky najviac súvisia. začalo sa to svrbením zvonku pri vchode do pošvy a pálením pri pohlavnom styku. výtok žiadny. svrbenie nie je stále ani nie je neznesiteľné a ustúpilo po použití Femigelu, pri močení žiadne problémy, je treba navštíviť gynekológa? Dakujem