gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

Andrej

Doc,tish.
Ked uz rozoberate funkciu tohto fora... tak sa pridam.
Nikdy nemalo a nebude mat funkciu, ktora by nahradzala odborne vysetrenie a odbornu radu.
Hlavnu ucel ma pre ludi, ktory sa rozhoduju ci im vobec nieco je alebo nie. Popripade tych co si chcu najst spriaznene duse trpiace podobnym problemom a odovzdvat si skusenosti a informacie... o ktore ma ist az vprvom rade.
Samozrejme kazda dobra myslienka si zo sebou berie aj nejake trable.
Keby si dal niekto tu pracu... urcite by sme sa dostali k peknemu cislu ludi, ktory vdaka tomuto foru nabrali silu a INFORMACIE a vybrali sa za doktorom. A to je dobre.
Dokonca sme zachranovali aj zivot pri pokuse o samovrazdu so zasahom policie.
.
Cely tento web vnikol vlastne z toho, ze tieto informacie medzi ludmi chybaju. Asi najviac vidno na nasich pubertiakoch. :)
.
Takze pokial sa na tomto fore budu stretavat ludia co si vymienaju informacie a pomahaju navzajom, tak si myslim, ze ma zmysel.
Ak ked "doc" ma potom nejaku tu pracu... a mozno by za nim ani nesli, keby ich odtialto niekto neposlal... kto vie?
Tak som si tu pekne nahlas zauvazoval... :) Pekny vecer.
PS: a snad sa nam casom podari zorganizovat viac ludi v poradni odbornikov... kde by mohli vsetci tyto ludia dostavat informacie z 1. ruky

lea6

ďakujem krásne doc za rady a mala by som ešte jednu otázku ak možem mám totiž problém s čiastočným únikom moču po porode syn má 4 a pol roka dá sa to liečiť?

andrea 123

Ahojte. Mohli by ste mi dať tip na dobrého gynekológa/gynekologičku v Bratislave.Chcem ísť na vyštrenie ale ešte som panna, tak sa trochu bojím. Počula som už aj dosť zlé veci ohľadom vyštrenia cez konečník, niekto napísal, že to bolo strašne zlé a niekto zas, že to bolo úplne v pohode. Asi veľmi veľa závisí od lekára. Ak má niekto skúsenosti, prosím poradte. Díky moc.

tish

asi ta chapem, nie kazdy si uvedomuje, ze v prvom rade je to lekar ktory by mal urcit diagnozu a v druhom rade znova lekar s ktorym treba dany stav, odporucania a rady prekonzultovat. bohuzial nie kazdy si to uvedomuje a najprv hlada inde a lekar je az posledne riesenie. a tym, ze sem chodis, si mne osobne pomohol, je pravda, ze som sa mohla u svojej gynekologycky informovat ale jednak chapem, ze je zanepradnena a ja ked sa stale dozviem nepriaznive nieco, tak stracam sudnost a zabudam sa pytat:(

doc

v prvom rade pomáham sebe lebo keď mi chodia klientky ktoré použili niektoré "super rady" z tohto fóra tak potom sa s nimi natrápim. Že ich to 2 mesiace svrbelo a to si dávali všeličo zarušene účinné /a mebolo to lacné/ to je vedlajšie a ja mám ju dať do pucu do pár dní najlepšie ihneď.

tish

doc chcem sa ti podakovat aj za ostatne dievcata, ze nam takto pomahas, je to od teba skutocne skvele!
urcite sa na teba este obratim po kontrole :)

doc

niekde som čítal na tomto fore čo spôsobujú tetracyklínové antibiotiká v prvých troch mesiacoch tehotnosti
sú to takzvané tetracyklínové zuby u bábätka ak to niekto nájde dajte tam odkaz