gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

doc

to majjka
mám odskúšané HAK Logest ale treba to brať minimálne 6 mesiacov ale samozrejme po gyn. vyšetrení a dobrých krvných testoch

mici

doc.
este som chcela k tym mojim otazkam, citala som toto: existuje ďalší dôvod na obavu o zdravie, ktorý je spojený s niektorými typmi HPV a ten sa nazýva rekurentná respiračná papilomatóza (RRP). RRP sa zvyčajne objavuje u dieťaťa narodeného matke, ktorá je infikovaná HPV typmi spôsobujúcimi väčšinu genitálnych bradavíc. AKO zistim tu RRP ? A kde a kto mi moze spravit HPV DNA test a na ktore typy HPV virusov? a este kopec veci je na tej stranke co som teda o tom viruse vobec netusila a nik ma na to neupozornil, hoc som teda presla minimalne dvoma typmi o ktorych viem, citala som ze mnohe su aj dlho bezpriznakove

micina

doc.
este som sa chcela spytat na ten HPV DNA test, kde si ho mozem dat urobit? a ktore typy HPV virusov sa tym vysetria-teda ktore sposobuju co? ake choroby?

mici

doc.
pekne ta prosim, chcem sa spytat: mala som v minulosti zakrok na krcku maternice-zla citol. a pozitivny HPV virus/neviem uz ktory, je ich viac/ale bol pozitivny stale, i po zakroku, aj ked citologiu som mala potom uz dobru. myslim, ze mi ho vtedy kontrolovali z krvi. ale zaujima ma 1 vec, citala som ze pri porode ho mozem preniest na dieta a ja som sice nakoniec neporodila-mala som asynklinizmus ci tak nejak-proste sa hlavinou zasekol v poslednej faze v porodnych cestach, ale bola som uz tesne pred uplne otvorena cely krcok a dieta sa zaseklo, tak sekcia. taraz neviem, ci som mohla ten moj HPV virus preniest na dieta ci nie, lebo niekedy je bezpriznakovy, ako som citala a sposobuje rakovinu kadecoho, nielen krcka. inak, mala som i kondylomata-bradavice davnejsie. ako zistim, ci mam nejaky typ HPV v tela, da sa to? prosim o odpoved. velmi ti dakujem, jaj a este daco, tiez sa bojim, ci HPV nemozem preniest na dieta bozkavanim a slinami-jedlom a tak...

Dee

matka je to na zahradnickej ulici v budove ortopedickej kliniky. Ja tiez nemam trvale bydlisko v BA a dr nemala problem ma vziat. Ked som tam zacala chodit tak robila kazdy den, ale teraz ordinuje len utorky poobede, pretoze isla robit aj niekam inam. A spytaj sa aj doc-a, mozno pracuje tiez v BA a prijal by ta

alojzia

Ešte ma napadlo, či tie baktérie (klepsiela, e. fecalis, ph OK) by mohli mať nejaký negatívny vplyv na plod. Nevylučujem, že by som mohla byť tehotná, preto som trochu vyľakaná. Ďakujem.

m.a.t.k.a

Ahoj dee, ďakujem moc krásne, nechcú ma zobrať, lebo nemám v BA trvalé bydlisko a majú veľa ľudí - vraj, a nemohla by si mi povedať ulicu, lebo takto neviem, dík moc krásne.

zuzana d.

Mala som nepravidelnú menštruáciu a márne sme sa snažili o splodenie bábätka.Po vyšetrení mi môj gynekológ povedal,že mám anovulačný cyklus a že mám brať aspoň pol roka HAK.Chcela by som počuť názor aj iného lekára, lebo sa mi nepozdáva riešenie, ktoré navrhuje môj lekár. Ako mám postupovať? Môžem ísť len tak k druhému lekárovi alebo čo mám robiť? Lebo my to bábo vážne veľmi chceme (jedno dieťa už mám a otehotnela som bez problémov). Viete mi poradiť dobrého gynekológa v Banskej Bystrici?

Ivka 1

Tu doc
Plne s Tebou súhlasím.Podľa výskumov
jednej nemonovanej firmy,majú ľudia
posunuté svoje zdravie až na štvrtú alebo piatu priečku vo svojom hodnotovom rebríčku. Všetci si síce prajeme zdravie na prvom mieste ale tu
sa to začína hneď rozchádzať zo skutkami. Niekedy treba klasickej medicíne pomôcť aj produktami na prírodnej báze. Máme v poradnom zbore
odborníkov,ktorí v prvom rade odporúčajú vyšetrenie lekárom a až následne indikujú liečbu,ktorá môže byť
nápomocná pri klasickej medicíne.Pomohli sme už mnohým ženám,ktoré mali gynekologické ťažkosti,ktoré tu boli popísané.Samozrejme v spolupráci s gynekológom.