gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

brum

milý doc, mohol by si mi poradit? bola som na vysetreni, kde mi gynekologicka nezistila nic. vsetko bolo v poriadku, vytery, krv. no uz tri mesiace ma trapi zvlastna menstruacia. prvykrat meskala 10 dni, druhykrat po jej skonceni prisla o den nova, slabsia a teraz sa to zopakovalo a menzes mi takto trva uz 8 dni. tento mesiac som zacala brat hak. neviem, co sa deje..a ci to mam riesit alebo este cakat

Dee

matka ja chodim do centra gyn fiv k doktorke Bertoldovej (tel0250102900- je to na recepciu), chodi k nej viacero mojich znamych a sme spokojne.Ja som tiez studentka. Nechapem preco ta niekto odmietol, ale podla mna urcite nie preto, ze studujes.Tomu sa mi nechce verit.

m.a.t.k.a

Ahoj všetci - chcem sa len opýtať, či neviete nejakú dobrú gynekologičku v BA, čo berie aj študentky. Budem Vám veľmi vďačná, lebo ma žiadna nechce zobrať.

alojzia

pre: doc
Ďakujem veľmi pekne za radu, budem teda trvať na nasadení liekov. Chcela by som sa ešte spýtať, či je potrebné, aby bol preliečený aj partner. Ak áno, existujú tie antibiotiká (macmiror) aj ako orálne tabletky? alebo sú iné na to vhodné? Ďakujem ešte raz.

majjka

Ahoj Doc., prosím Ťa,nevieš mi poradiť akým spôsobom sa dá odsunúť MS,zmierniť, mám problém v tom,že ju mám trochu viac bolestivú s odpadávaním,zvracaním,návaly horúčavy, krčami v stehnách,lýtkach,prstoch rúk a nôh ,a kedže som trochu športovec, mám veľký problém,ked ju dostanem deň pred zápasom,alebo v deň.Takisto mám problémy v práci.Beriem, aulin,alebo cocxtral,alebo novalgin vo vysokých dávkach.Potom mi je zle už aj z liekov.Ako mám to svoje telo ukľudniť?Ďakujem.

sisi17

doc. ďakujem pekne. určite za lekárom pôjdem len tento týždeň sa mi nedá a na budúci mám dostať menštruáciu, takže najskôr prichádza do úvahy po 16.apríli. dúfam, že nebude neskoro. veď, ak kultivácia niečo ukáže snáď sa to bude dať ešte vyliečiť bez následkov. podľa všetkého mi to vychádza na candidu. zatiaľ sa cítim ok. femigel pomohol od svrbenia a výtok nemám. pekný deň všetkým

tish

andrej suhlasim a toto forum si vemi vazim, mne dalo velmi vela. suhlasim s doc, ze ludia samalo snazia starat sa o svoje zdravie, maju urcite viac casu popri praci surfovat po nete ako zajst k lekarovi, viem to podla seba:)ale tiez je dolezite su vediet uvedomit, ze niektore rady nenhradia lekara, vieme to ale ti ludia to nevedia alebo nechcu si pripustit. chyba osveta. tiez som si zauvazovala :)

doc

to andrej
máš pravdu
ale zdravotné uvedomenie slovenských obyvateľov je na veľmi nízkej úrovni oceňujem reklamu z dôvery.
ľudom treba niektoré veci vysloveve dennodenne otrepaávať o hlavu a je to vlastne ich súkromná vec - ich zdravie!
kým bežala reklama na ster z maternicového čípku tak na prevenciu chodilo trikrát viac ako inokedy. a niektoré prišli po 15-20rokoch
a už prestala a je to zas v starých koľajách.