gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

Lenush

chcela by som sa spytat p. doktora aky je rozdiel medzi HAK lyndinette 20 a 30 a ci mozu ovplyvnit moju vahu a ci antikoncepcia Minerva sa da predpisat aj na jeden mesiac. dakujem

zuzana d.

Neviem či je partner v poriadku,on nebol na nijakom vyšetrení a nikto od nás ani nechcel vedieť, či má spermiogram O.K.To ja som mala problémy,takže testy a vyšetrenia robili len mne.Akého lekára by mal manžel navštíviť a kde si môže dať spraviť spermiogram?Dosť ste ma zneistili,myslela som si,že ja sa preliečim a otehotniem,a teraz... Manžel má 38 rokov.Môže mať jeho vek nejaký vplyv na kvalitu spermií? Zdravotne je v poriadku, nemá sedavé zamestnanie,športuje.Pred tromi rokmi,keď sme sa pokúšali o prvé bábo, trávil 6-7 hodín denne za volantom a otehotnela som bez problémov do jedného mesiaca, ako sme sa rozhodli mať dieťa. Dúfam,že to bude v poriadku.

mici

a prosim ta, ak vies, povedz mi prosim, ci mozem HPV/ak ho mam stale v tele pozitivny/ preniest na svoje dieta aj slinami a bozkavanim. vdaka ti
a ked neporodim uplne, ale v poslednej faze mi urobia sekciu tesne pred porodom ked je krcok uplne otvoreny a zasekne sa tam hlavinov a ja mam HPV-mohla som ho na dieta aj tak preniest? alebo iba keby som dieta uplne porodila?ja len ci mu mam dat niekde skontrolovat odber z krvi na HPV koli tej RRP-ci to by sa nejak uz prejavilo? lebo niektore infekcie vraj prebiehaju skryto...

mici

nie som zial z bystrice. a co je to specialna loop klucka? a co je mamologicka ambulancia? poznas takych lekarov i vinych mestach?

mici

doc.
vdaka ti za info, ale komu mam povedat ze si chcem dat vysetrit krv na pritomnost typov HPV virusu? kto a na zaklade coho ma odosle na tu onkogynekologicku ambulanciu?ci tam mozem ist len tak? asi nie...

anonym_11330

dobry...chcem sa spytat ako je to s mestruaciou v tehotenstve(ak je)...aka je slaba alebo normal ako normalna...dakujem

alojzia

pre doc
Ďakujem za odpoveď. Zatial neviem, či som tehotná, asi ani nie, len sa pokúšame. Preto ma napadlo, že ak náhodou som, a tie baktérie mám, či to nebude robiť problémy. A tá Klebsiela bola myslím oxytoca (alebo také niečo). Ďakujem pekne a prajem príjemné sviatky.