píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
chcela by som sa spytat p. doktora aky je rozdiel medzi HAK lyndinette 20 a 30 a ci mozu ovplyvnit moju vahu a ci antikoncepcia Minerva sa da predpisat aj na jeden mesiac. dakujem
Neviem či je partner v poriadku,on nebol na nijakom vyšetrení a nikto od nás ani nechcel vedieť, či má spermiogram O.K.To ja som mala problémy,takže testy a vyšetrenia robili len mne.Akého lekára by mal manžel navštíviť a kde si môže dať spraviť spermiogram?Dosť ste ma zneistili,myslela som si,že ja sa preliečim a otehotniem,a teraz... Manžel má 38 rokov.Môže mať jeho vek nejaký vplyv na kvalitu spermií? Zdravotne je v poriadku, nemá sedavé zamestnanie,športuje.Pred tromi rokmi,keď sme sa pokúšali o prvé bábo, trávil 6-7 hodín denne za volantom a otehotnela som bez problémov do jedného mesiaca, ako sme sa rozhodli mať dieťa. Dúfam,že to bude v poriadku.
doc, pocul si uz o pripravku Indonal? co si o nom myslis
haloo
a prosim ta, ak vies, povedz mi prosim, ci mozem HPV/ak ho mam stale v tele pozitivny/ preniest na svoje dieta aj slinami a bozkavanim. vdaka ti
a ked neporodim uplne, ale v poslednej faze mi urobia sekciu tesne pred porodom ked je krcok uplne otvoreny a zasekne sa tam hlavinov a ja mam HPV-mohla som ho na dieta aj tak preniest? alebo iba keby som dieta uplne porodila?ja len ci mu mam dat niekde skontrolovat odber z krvi na HPV koli tej RRP-ci to by sa nejak uz prejavilo? lebo niektore infekcie vraj prebiehaju skryto...
dobry...chcem sa spytat ako je to s mestruaciou v tehotenstve(ak je)...aka je slaba alebo normal ako normalna...dakujem
pre doc
Ďakujem za odpoveď. Zatial neviem, či som tehotná, asi ani nie, len sa pokúšame. Preto ma napadlo, že ak náhodou som, a tie baktérie mám, či to nebude robiť problémy. A tá Klebsiela bola myslím oxytoca (alebo také niečo). Ďakujem pekne a prajem príjemné sviatky.