gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

jess

Potrebujem radu! Trpim niekolko-mesacnymi bolestami tam dole. Je to bolest ako pri menzese. Niekedy je tupa, niekedy ostra. Absolvovala som aj sono vysetrenie ale nic nenasli. Uz neviem co robit. Prosim poradte!

doc

ešte to zuzana
spermiogram je to najednoduchšie a nebolestivé vyšetrenie a až keď bude spremiogram OK potom sa treba zamerať na ženu !

slavina

Vďaka.A čo to asi môže byť??Len nepovedz,že pohlavná choroba prenosná pohlavným stykom,lebo ten som už dávno nemala..

doc

to zuzana d.
3 roky je dlhá doba
spermiogram môže urobiť obv. gynekolog, niektorý urologovia, ale vždy na špecializovanej ambulancii-sterilitnej poradni

doc

to nasta
keby to bol taký svetový prípravok proti HPV firma ktorá ho vyrába by bola najbohatšia firma na svete a vakcínu proti HPV by nikto nekúpil

slavina

Ahoj doc.Ako sa máš??Urobil sa mi na malých pyskoch taký malý výrastok a svrbí to,ale nie stále,len občas.Mám ísť ku gyn.alebo na kožné??

doc

to mici
na onkogynekologickú ambulanciu odosiela obvodný gynekolog
HPV sa diagnostikuje sterom z maternicového krčka
vzhľadom na afinitu HPV vírusov ku koži a slizniciam a rôznym sex. praktikám orál, 69, mohli by sa preniesť HPV vírusy ale ktoré typy a či je to skutočne tak neviem. nie je to moja parketa.Vylučujem však prenos na dieťa pri pôrode cisárskym rezom