píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
ok lebo pytam sa preto lebo sa mi zda ze ma trosku vecsie brusko......neviem preco.....a este otazka....ak mozem???aka velka sanca otehotnenia je ak sa predejakulacna tekutina dostane medzi vonkajsie pohl organy zeny alebo dovnutra rukami pri peetingu???
rychlo sa spytam
mne robili konizaciu v 1992(aj s plastikou).Opakovane mavam zlu cytologiu,moja obvodacka uz dala odo mna ruky prec,aby ma doriesili chirurgicky.A tak vzdy choodim dokola na opakovane odbery,az mam zase PAP II....Posledny lekar mi povedal,ze problem mozem mat kvoli tej plastike - ze tie odveci bunky,co tam mam mozu byt z toho miesta,ktore nie je vidiet.Nevieš?Dakujem
to anonym111330
pokiaľ bola menzes obvyklej dlžky a sily krvácania a v termíne nemôže by&ť po menzes tehotná.
to zuzi
konizácia je zrezanie konickej časti maternicového krčku a plastika následné zadaptovanie okrajov rany a následné prekrytie.
doc cize ak moja priatelka uz mala 4 krat menstruaciu nemoze byt tehotna???mala aj menstruacne bolesti bo ona mava silnu menstr.a krvaca 7 dni.....je moznost gravidity???
doc
dakujem ti pekne doc. prosim ta, a pocul si uz ze by hpv virus sposoboval aj rakovinu konecnika, lebo tam na tej stranke hpv.sk to je, a ja mam proste strach...
to lenush
antikoncepčný účinok HAK znižujú niektoré antibiotiká condrosulf nie je antibiotikum a nemal by znižovať účinnosť
doporučoval by som nebrať ich naraz
to ilduska h
po bežnom vyšetrení-prehmataní brucha asi bude nasledovať rentgen brucha