píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
(Dobry vecer doktor,
sa ti tu nakopilo prace.Dufam,ze si si na dovolenke dobre oddychol.Prajem pekny vecer.:-))
to anonym11330
v tehotenstve nie je menštruacia a každé krvácanie treba doriešiť návštevou u gynekologa
môžu lieky Condrosulf 800 (antiartrotikum) znižovať antikoncepčný účinok? A môžu sa užívať súčasne s HAK? Ďakujem
slabsi menzes v tehotenstve moze byt v prvom trimestri, porad sa s gynekologom o uzivani progesteronu!
ak je sono oka aj hcg a ostatne vysledky vysetreni, nemaj strax
Som 38 rocna zena, ktorá trapi uz druhy rok. Moj problem je to, ze skoro kazdy mesiac mám gyn. problémy, niekedy bacily, na ktore dostanem antibiotiká, ale vacsinou je to mykoza. Chodim aj k alergologovi, som citliva na plesne a huby. Na jeho odporucania som mala aj autoimunitnu terapiu, dostala som injekcie 6 mesiacov, aj vtedy som mala problemy, ale nie tak casto. Lekár my len vypise krem, tabletky, a hotovo. Preventivne berem super dophylus (laktobacily) a cesnakove tabletky, niekedy pouzivam vagin. cipky floragyn.Prosim vás, co mi poradite, aké vysetrenie odporucate a co mozem ja robit ako prevenciu. Je moj zivot velmi trapne.Vas odpoved vopred dakujem.
Mily docent, vedel by si mi poradit, kde by som mohla ist na preventivnu gyn. prehliadku v Bratislave ako samoplatca (som poistena v zahranici). K dobremu odbornikovi. Lebo v minulosti som skusila 2 sukromne centra a mam urcite vyhrady (ohladom cakacich lehot a tiez aj pristupu lekarky). Dakujem
Ja som mávala cyklus 24 dní a doktorka mi povedala,že kým to nie je pod 21 je to v poriadku.
ľudia čítajte
doc tu nebude do 16. apríla
neviete prečo mavam menstruaciu skor? nie kazdych 28 dni ale tak 23 dni..