gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

doc

to marienka:
pokiaľ nie je menštruácia silná a netrvá dlho a nie je veľmi bolestivá a sexuálne nežiješ netreba zatiaľ ísť k gynekologovi. Ale treba si viesť menštruačný kalendár hlavne kedy ako dlho a aká silná bola menštruácia dajú ti ho na každej gyn. amb./nech mama vypýta od svojho gynekologa.
a ako si vybrať a koho si vybrať na to fakt neviem odpoveď.
každopádne by bolo treba ísť na gyn. vyš. pred zaháhením sexuálneho života a byť krytá antikoncepciou

ilduska h

Ale ja jej to poviem a ona mi len povie ze no ukaz ale nic mi nehovori ze co mi je alebo co.Nebola som ani na ultrazvuku a chodim k nej kazdu chvylku.Nemozem ist k druhej lebo som podpisala papier na pol roka. :(( .Vy neviete co mi moze asi bit?Rano sa prebudim nic mi nieje.Ale ako nahle sa naje zacne mi uplne nhlas skvrkat v podbrusku akovi som tam mala vodu a nieco mi tam plavalo:Potom ma tam zacne pichat akoby nozom.Alebo ma to niekedy neboli ale po vstiku je to neznesitelne ???

doc

to ilduska h
treba všetko čo je napísané povedať aj svojej gynekologičke a návšteva u nej s ultrazvukovým vyšetrením by boli vhodné
pokiaľ sa Logest berie tak ako sa má tehotnosť by mala byť vylúčená

jess

Ono je to kazdy den aj niekedy... proste od decembra... neprestava... je ako pri menstruacii... silna, slabsia... tupa, ostra...

ilduska h

Dobri den.Chcela bi som sa spytat preco ma stale bolieva brucho a mavam aj vytoki?Chodim gynekologicke ale ta mi este nepomohla.Mavam kazdodene bolesti v podbrusku vytoky a obcasne stipanie klitorisu pri sexe.Co to moze bit?Ja uz neviem A strasne mi puchne brucho.Uz dva mesiace beriem antikoncepciu Logest.Nemozem bit tehotna stale jem a puchne mi brucho.Prosim poradte co mam robit???