píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
to marienka:
pokiaľ nie je menštruácia silná a netrvá dlho a nie je veľmi bolestivá a sexuálne nežiješ netreba zatiaľ ísť k gynekologovi. Ale treba si viesť menštruačný kalendár hlavne kedy ako dlho a aká silná bola menštruácia dajú ti ho na každej gyn. amb./nech mama vypýta od svojho gynekologa.
a ako si vybrať a koho si vybrať na to fakt neviem odpoveď.
každopádne by bolo treba ísť na gyn. vyš. pred zaháhením sexuálneho života a byť krytá antikoncepciou
Ale ja jej to poviem a ona mi len povie ze no ukaz ale nic mi nehovori ze co mi je alebo co.Nebola som ani na ultrazvuku a chodim k nej kazdu chvylku.Nemozem ist k druhej lebo som podpisala papier na pol roka. :(( .Vy neviete co mi moze asi bit?Rano sa prebudim nic mi nieje.Ale ako nahle sa naje zacne mi uplne nhlas skvrkat v podbrusku akovi som tam mala vodu a nieco mi tam plavalo:Potom ma tam zacne pichat akoby nozom.Alebo ma to niekedy neboli ale po vstiku je to neznesitelne ???
to jess
v prípade že to nie sú urologické problémy uvažoval by som nad laparoskopiou
to ilduska h
treba všetko čo je napísané povedať aj svojej gynekologičke a návšteva u nej s ultrazvukovým vyšetrením by boli vhodné
pokiaľ sa Logest berie tak ako sa má tehotnosť by mala byť vylúčená
to ivka1
krvácanie v tehotenstve nie je pseudomenštruácia
Dobri den.Chcela bi som sa spytat preco ma stale bolieva brucho a mavam aj vytoki?Chodim gynekologicke ale ta mi este nepomohla.Mavam kazdodene bolesti v podbrusku vytoky a obcasne stipanie klitorisu pri sexe.Co to moze bit?Ja uz neviem A strasne mi puchne brucho.Uz dva mesiace beriem antikoncepciu Logest.Nemozem bit tehotna stale jem a puchne mi brucho.Prosim poradte co mam robit???
to jess
kedy je tá bolesť a aká?
to lenush
lindynette 20 obsahuje menej hormonov ako lindynete 30 je to kopia Logestu
pri ktorom sa skôr chudne