gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

doc

to panika
do BB je to trocha ďaleko ale popýtam sa kto sa tomu v BA venuje, pretože ak by nebolo v pláne bábo tak by sa mohla operácia čípku zopakovať

moma

to doc:
Milý doc,rada by som sa spýtala na problém: po styku s partnerom ma bolí vchod do pošvy (okolie), ako keby sa mi to tam natrhlo.. alebo neviem co... obcas mi odtial vytecie zopar kvapiek krvi. Neviem co mam robit.. moze to byt nejaka choroba? Momentalne som v zahranici a nemam moznost ist lekarovi. Existuje na to nejaka pomoc? Trva to uz zopar mesiacov. Kvoli tomu sa nemozeme milovat ani viac krat po sebe... Prosim pomoz...

jkl

napisali by ste neku charakteristiku na liek medocriptine, su to neake hormony? mozu sa brat, aj ked mam antikoncepnu naplast? dakujem

anonym an

Prosím ťa doc, odporúčaš mi HAK, mám 32,
dve deti a po druhom pôrode som maladosť
dlho zvýšené pečeňové testy, potom klesli,nikto neprišiel na to z čoho to bolo, odvtedy t.j. 1 1/2 roka všetky výsledky o.k. Všade sa píše o vedľajších účinkoch HAK predpísal by si ich sebe ak
by si bol žena?

lea

Doc, tiez by som chcela vediet, co znamena vo vysledkoch cytologie:
1. Reaktivne a reparativne zmeny: tkanivove reparativne zmeny, pocetna metaplazia
2. Žlazove bunky pritomne

- uvedene zistene udaje su dobre alebo zle?
Ďakujem Ti vopred za preklad tejto odbornej reci do zrozumiteľnej slovenčiny :-))

lea

Mily docent, vcera som si bola s malou dusickou po vysledky cytologie, lebo som mala v minulosti zle vysledky,opakovanie cyt.III a potom biopsiou urcena lahka displazia krcka. To bolo pred 3 rokmi, ked som mala 28 rokov. Doktorka ma informovala, ze teraz sa uz pouziva ine cislovanie (BETHESDA) a vysledok mam P1. Mozem sa spolahnut, ze je to uplne v poriadku?

Ivka 1

to doc
čítala som o žene,ktorá bola vo štvrtom
mesiaci tehotenstva,napriek tomu,že mala menštruáciu.Lekári to nazvali pseudomenštruáciou. Nekrváca maternica
kde je umiestnený plod ale spodná časť
maternicovej dutiny.Tak neviem,to som
čítala. Prosím o Tvoj názor alebo o
vysvetlenie pojmu pseudomenštruácia.
Ďakujem