píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
dobrý den doc. mam otazku. asi mesiac mam slabe bolesti v podbrušku. meškala mi aj menštruacia asi tyžden, no dostala som ju potom. chodím často na WC-na malu potrebu. mam pocit že aj obličky mam nachladnuté. čo to môže byť?močový mechúr alebo čo?dakujem.
intergalantické problémy sú mi neznáme
ale vaľa vecí sa dá vygooglovať
mozem sa sptytat niekoho nieco odpovie mi tu niekto na moje otazky???? plis odpiste
ahoj,mozes na panika@atlas.sk
dakujem
pokiaľ obv. lekárka na základe anamnézy a vyšetrení to zhodnotila ako podráždené slepé črevo potom by bolo skôr dobré chirurgické vyšetrenie.
to doc:
ja som mala problemy spred vikendu az do teraz, cez vikend hnacka a od nedele krce v podbrusku. ledva som vstala a chodila, tak som bola u doktorky vcera. spravila krvny obraz a zobrala moč. vysledy zevraj dopadli dobre. ale povedala, ze mam podrazdene slepe crevo. predpisala mi dietu. bolesti mavam v podbrusku napravo smerom k stredu podbruska vratane stredu :( treba zajst gynekologovi alebo sa mozem spolahnut na obvodnu?
to panika
mail máme?
to cicca
ak nedochádza k tvorbe vajíčka je žena neplodná
a ako to zistil?
to jkl
z akého dôvodu predpísal medocritin
/je to akési domotané/
to doc
moj lekar vie, ze beriem HAK.
on totiz povedal, ze ak chcem mat v buducnosti babo, ze mi budu musiet pomoct neakymi liekmi. zatial mi predpisal medocriptine.
a ze mam malo zenskych hormonov ??? velmi som nepochopila ked mi vysvetloval vysledky krvy /nerozumiem odbornym nazvom/
dakujem za odpoved :-)