gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

awi

dobrý den doc. mam otazku. asi mesiac mam slabe bolesti v podbrušku. meškala mi aj menštruacia asi tyžden, no dostala som ju potom. chodím často na WC-na malu potrebu. mam pocit že aj obličky mam nachladnuté. čo to môže byť?močový mechúr alebo čo?dakujem.

doc

pokiaľ obv. lekárka na základe anamnézy a vyšetrení to zhodnotila ako podráždené slepé črevo potom by bolo skôr dobré chirurgické vyšetrenie.

regina

to doc:
ja som mala problemy spred vikendu az do teraz, cez vikend hnacka a od nedele krce v podbrusku. ledva som vstala a chodila, tak som bola u doktorky vcera. spravila krvny obraz a zobrala moč. vysledy zevraj dopadli dobre. ale povedala, ze mam podrazdene slepe crevo. predpisala mi dietu. bolesti mavam v podbrusku napravo smerom k stredu podbruska vratane stredu :( treba zajst gynekologovi alebo sa mozem spolahnut na obvodnu?

jkl

to doc
moj lekar vie, ze beriem HAK.
on totiz povedal, ze ak chcem mat v buducnosti babo, ze mi budu musiet pomoct neakymi liekmi. zatial mi predpisal medocriptine.
a ze mam malo zenskych hormonov ??? velmi som nepochopila ked mi vysvetloval vysledky krvy /nerozumiem odbornym nazvom/
dakujem za odpoved :-)