píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
Dobry večer všetkým.Potrebovala by som dosť poradiť.Asi pred mesiacom a pol som si dala zaviesť vnútromaternicove teliesko Mirena.Som nerodička a môj gynekológ mi potvrdil,že tento spôsob antikoncepcie sa zavádza aj mladým ženám,ktoré ešte nerodili.Od vtedy som neprestala ešte krvácať,ale aspoň bolesti mi po MESIACI ustúpili.U ginekológa som pomaly viac ako doma,ale vraj sú ti boleti normále a krvácanie tiež.Mala som obdobie keď mi už ani tabletky od bolesti nepomáhali 500mg.Keby som vedela čo budem prežívať ostala by som pri antikoncepčných tabletkách.Prestanem ja vôbec krvácať?Veď ja skrachujem buď na vložkách, alebo sa zo mňa stane narkoman....
to musí posúdiť lekár !
TO DOC
a nejakou mastickou alebo ako vlastne?normalne mam strach....
DÁ
ale čím skôr na gyn. amb,!
skoro na 100% sú to condylomata acuminata
to evička 85
ísť čo najskôr ísť k gynekologovi tým čo robíš si ich len rozširuješ!!
to envy
lumbrikačný gel nenafarbený nenavoňaný neochutený by urobil dobré služby
a mujú ho aj v Tescu
Ahoj DOC....mam taky problem a hambim sa ist ku svojej doktorke..na vonkajsich pyskoch z vnutornej strany sa mi zacali vytvarat bradavicky,najprv len malinke roztrusene kade tade ale teraz uz su dost velke,v pohode sa daju odlupit a zhlukuju sa do takych utvarov a uz su dost velke...a obcas svrbia.nevies mi poradit co to moze byt?ked si ich odlupim,ide mi odtial krv a maju taky hrbolkaty povrch.som zufala.....:((((