píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
to cicinnaaaaaaaaaa
neviem
to DOC
Ahoj tak ultrazvuk mi robili a vnútromaternicové teliesko je tam kde má byt a zápalové tie veci neviem či mi robili.Ešte pred založením mi brali krv a výteri a výsledky prišli s výkričníkom.Gynekológ vravel,že tam niečo asi bolo a že to preliečime liekmi,ale od vtedy mi len opakuje,že musíme počkať kým neprestanem krvácať.Ale kedy to bude....
doc: kondomy pouzivame durex, ale nevonavy, nefarbeny ani neochuteny
a este prosim tie tetsy, ked chcem priatela na ne poslat, ako to prebieha a kde si ich moze dat spravit (obvodny lekar/urolog...)
Pre evicka85
Pred časom som mala aj ja taký problém neboj o týždeň ani nebudeš vedieť že si to mala.Budu ti to vypaľovať Verumalom.Držím palce
ahoj doc mozem taku otazocku ? :) pleco si sa rozhodol stat gynekologom ? :)
to andel
aká HAK?
to cwrbka
ak je cytologia OK znamená to že sú tam normálne buňky a žiadne zlé bacily.
určite používate durex alebo pepino a ešte k tomu navoňaný nafarbený a ochutený alergia na latex vyzerá ináč
to doc
ahoj, uz som tu zachytila aj podobny problem, no chcela som sa este spytat.. ak je ta koagulovana krv pocas menstruacie vo forme zrniek krupice (ziadne velke zhluky), cim to moze byt? pred 2 mesiacmi som zacala uzivat HAK, a neviem, ci je to iba tym. vdaka
to doc:
mam 19 rokov a asi pred mesiacom som bola na prvej prehlidke u gynekologa, cytologiu mam vraj OK. co vsetko ukazu vysetrenia z cytologie? zaujima ma to, lebo chceme s priatelom prestat pouzivat kondomy (okrem ineho aj preto, ze po milovani s kondomom ma posva este aj na druhy den niekedy pali a svrbi-moze to byt alergia na latex?), ale najskor chceme ist na testy, ci sme obaja zdravi. tak by ma zaujimalo, ci ja to uz vlastne nemam absolvovane v ramci cytologie a ak nie, ako take vysetrenie prebieha a kolko cca stoji. viem, ze je to napisane divne, ale lepsie moj problemik asi vyjadrit neviem :) dakujem a zelam krasny den :)
to lucyna111
akej je to farby?