gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

ccc

doc ďakujem za odpoveď
mohla by som sa ešte spýtať,prečo dávaš IUD až po dvoch deťoch ? viem, že tam je zvýšené riziko výskytu zápalov malej panvy,ale keď žena chodí pravidelne na gyndu na kontrolu ? alebo kôli možnej dilatácii cervixu uteri a možnému spontánnemu abortu pri neskoršej gravidite?
totiž zaujíma to preto,že názory gynekológov sa v tom dosť líšia a akosi som nepočula jednoznačnú odpoveď, mám pocit,že to dávajú podľa svojích skúseností,no a ja IUD mám a deti ešte nemám

andel

to DOC
Uzivam Cerazette, a okrem toho, ze som zacala mat tuto "koagulovanu krv" pocas menstruacie (moze za to tato HAK?), mavam krvacanie aj predlzene, aj vyse dvoch tyzdnov, aj ked nie tak intenzivne.
Dakujem za odpoved

jane22

to doc
Mám 20 rokov, už som to sem inak písala (nepravideľná menštruácia, hirzutizmus).Chcem len vedieť, čo by sa mi mohlo stať,ak s tou nepravideľnou menzes nebudem nič robiť.Ďakujem

evelina

Ahoj, ja sa chcem spytat co s opakujucou sa mykozou. kazde tri tyzdne. Pred tromi tyzdnami mi lekarka dala 1 tabletu flukonazolu a antymikoticky krem, po par dnoch som mala pokoj. O tri tyzdne neskor zase. Zopakovala som predosly postup. Je ok brat flukonazol tak casto? Aku liecbu nasadit?

A k tej hak. Ako 19 rocnej pred 6timi rokmi mi lekar predpisal Najprv Triregol a potom Regulon. Som chuda baba a tie hormony mi nerobili dobre. Nakoniec som vycitala, ze Logest by mi mohol dobre robit z casopisu. Skusala som aj Implanon, neskuseny lekar, spinila som strasne o par mesiacov isiel von, mala som 2!!! stehy, no nevedel ujo vybrat ho. Nakoniec som brala asi rok Minesse, to bolo fajn. Tymto som len chcela povedat, ze som nemala stastie na gynekologov, vystriedala som piatich v roznych mestach...Mykoza ma sprevadza uz roky a vzdy len kremy...

doc

to lucia7813
ja nezavediem žiadnu IUD pokiaľ žena nemá 2 deti
pokiaľ je IUD na mieste tak by bolo dobré - vyzerá to na zápal zobrať kultiváciu a podľa citlivosti preliečiť

doc

to cwrbka
pri Primerose alebo Himerose by sa to určite nestalo
neviem na aké testy chcete ísť!
nehovoriac o tom že čo nie je zo zdravotnej indikácie sa platí
napr. taký biochemický rozbor krvi cca 2400Sk.