píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
O vysledoku kultivacie som sa informoval telefonicky u sestricky cize s doktorkou som este nehovrila ani mi ztial nic nepredpisala. Poprosim ju teda nech mi predpise tie klasicke tablet.(ceZ usta).Skusim to urobit podla vasej rady - preliecim sa ja i moj partner a uvidime. Ja som doktorku uZ minule Ziadala o tieto klasicke tabletky ale ona mi na to povedala, Ze ci mam problem s cipkami a bola som vybavena. CiZe ak ma neZacne brat konecne vaZne tak ju proste vymenim!
A este mi napadlo ci s tym moZe suvisiet i fakt Ze sa liecim na ZniZenu funkciu stitnej ZlaZy.
dakujem doc
Nie, necievkovali ma este. Robili mi len to kvantitativne (ci ako sa to vola) vysetrenie mocu. To bolo dobre.
doc ďakujem za odpoveď
ale akú antikoncepciu potom zvoliť ? čo by si poradil ? hormonálnu vylučujem,pretože príležitostne fajčím a v rodinnej anamnéze máme úmrtia na IM a cievne mozgové príhody
no a potom mi to vychádza už len na kondóm,ale ten je spoľahlivy len na cca 90%, čo je pri mojej smole dosť málo.
alebo spermicídy,kde tá spoľahlivosť tiež nie je bohvieaká.
no a kombináciu týchto dvoch metód,no to by snaď šlo,ale neviem si pri tom predstaviť určité aktivity predchádzajúce sexu.
to Evelina:
no tak to klobúk dole,keď chce kôli tebe ísť na vasektómiu,to by som zasa ja nechcela od svojho,čo keby zabudli na doplnenie dusíka a spermie by boli v kýbli ?(ale nie robím si srandu).
Este sa chcem spytat doc, ci je mozne pocas brania hak otehotniet (za predpokladu, ze sa to berie ako sa ma). Dost ma vytaca, ked kazda, co ma neplanovane dieta vravi, ze hak "zlyhala".
doc, s tou mykozou valcim uz roky a ano, je to mykoza na beton.
ccc lepsie je mat v sebe kus telieska? To velmi nesuhlasim:( Ja som hak brala asi 4 roky, teraz neberiem, ani partner by mi nedovolil. Cudujem sa, ze tebe to len tak "schvalil". Vies, ten moj chce ist dokonca na vazektomiu!!! Neviem, kolko chlapov by bolo TOTO ochotnych spravit. Jasne, ze sa spermie zamrazia...
to nikka 2
už ťa cievkovali/odoberali moč cievkou?/
to lenush
prvá pomoc Tantum rosalgin podľa návodu
v pondelok ku svojmu gyndoškovi na kultiváciu asi je tam zápal
nikka2
vo výsledku kultivácie by mala byť aj citlivosť na antibiotiká.
a načoje prot.mirab. cilivý tým preliečiť celkovo teba aj partnera myslím tbl. cez ústa. liečiť jen jednoho - teba nemá zmysel aj keď možno tvojmu partnerivi " nič nie je" treba obidvoch!