píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
to ccc
v skratke:
jednou z mála a výnimočných komplikácii IUD je zápal vnútra maternice, ktorý môže postúpiť na vajcovody a vaječníky
takéto zápaly môžu sposobiť neplodnosť
ak už žena má dve deti nie je to tragédia ale u bezdetnej je to životná tragédia a tomuto sa chcem vyhnúť.
a doteraz sa mi vždy s bezdetnou dotyčnou ženou podarilo nájsť vhodnejšiu antikoncepciu.
to andel
pokiaľ si pred Cerazette mala ináč a začala taká krv az po začatí tejto HAK tak je to jednoznačne na vrub cerazette
ináč s touto antikoncepciou nemám žiadne skúsenosti /nemám na ňu nastavenú ani jednu pacientku./
to sfingaaaa
budete obidvaja zamazaný od krvi a možno aj postelné prádlo
to jane 22
ťažko povedať čo sa stane ak nebudeš nič robiť s neprav cyklom každopádne by sa patrilo aspoň 1x zarok prevent prehliadka + sono vyšetrenie maternice a vaječníkov a podľa nálezu USG aj častejšie.
a doporučoval by som odber hormonov na 21 deň od začiatklu menzes+endokrinologické vyšetrenie
to evelina
tá mykoza je kultivačne dokázaná je to candida albicans?
to lucyny1111
pokiaľ má výtok bielu až mliečne bielu farbu a nesvrbí je to OK
doc.. po styku ma zacne palit a par minut po mam dokonca problem sediet.. cim to moze byt? a ako to odstranim?
A ako sa mam preliecit? ked tie cipky ocividne nezaberaju. Uz ich ani nechcem, ked uz lieky, tak oralne. Vysledok kultivacie z minuleho tyzdna je opat proteus mirabilis.
Nemala by som ist k urologovi?(Zervraj je to mocoveho povodu)?
Hlavne by ma Zaujimalo ci to moZe mat nejake nasledky na moj Zdrav. stav alebo na plodnost?
Evelina nie nespochabela,len ako som písala názory gynekológov sú na to rôzne.
No, a môj gynekológ,ktorý je veľmi šikovný a ja mu dôverujem,okrem iného je to aj rodinný priateľ mi ho odporučil a dal.
ale iste,že práve kôli tomu sa pýtam aj na názor iných,lebo určité otázniky som pri tomto type antikoncepcie zachytila.
a v každom prípade je to podľa mňa lepšie,ako hormóny na tie by ma nepresvedčil nikto.takže tak
ccc, ja by som si ako bezdetna v zivote nedala Mirenu, bola som dost "extravagantna" s Implanonom, ale teliesko si dat...Moze sa stat vsetko, co si opisala vratane toho, ze to moze zarast a boli to ako sto certov potom. A nechat si dilatovat krcok kvoli tomu...Mam jedinu otazku v dobrom: spochabela si sa? Za toto ti stoji nejaky chlap?
sfingaaa, ked budes mat sex pocas menzesu s antikoncepciou, nestane sa nic. Ak do teba chlap plne ejakuluje, je sice mala sanca, ale je, ze otehotnies.