gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

doc

to ccc
najlepšia antikoncepcia bude tá 100%
nesexovať
ale ja by som doporučil nízkodávkovanú light antikoncepciu Yasminelle

doc

to evelina
pri pravidelnom braní HAK je šanca otehotnieť mizivá
ja som sa s tým stretol len raz užívateľka brala antibiotiká
ale to je v upozornení že antibiotiká znižujú učinnosť HAK
lenže keď sa berie HAK raz ráno raz večer a potom sa vynechá a nakoniec užívateľka nevie či má brať včerajšiu alebo dnešnú tabletku tak potom je z toho taký galimatiaš že nevie nikto či jej vôbec HAK ešte účinkuje

evelina

ccc, ta vazektomia je este v plienkach, ja som skor ta, co je proti a priatel (buduci manzelik:)) by si tie spermie ulozil len kvoli mne, on sa totiz nejak nehrnie mat deti a ja najblizsich 10 rokov tiez nechcem. Ked clovek s niekym zije, tak si tiez neviem predstavit pouzivat kondom...Dost o nicom a on to nechce. Hormony tiez nie a spermicidy - skusala som, tiez o nicom, prekaza to, kym sa to rozpusti, treba cakat, nerobi to ok prostrediu v posve, oral po tom samozrejme nie...My sme minimalne rok na prerusovanej sulozi. Jasne, ked sa o tom niekde zmienim, tak su okolo toho keci, ake je to nespolahlive...Hlavne to povedia tie, ktore neplanovane otehotneli vraj z prerusovanej a clovek sa neskor dozvie, ze do nich partner plne ejakuloval. Moj partner uz nie je zajacik, vydrzi, kym mam ja aj dva orgazmy bez problemov, ja presne viem podla hlienu a bolesti raz jedneho potom druheho vajecnika kedy ovulujem...Je to bezpecna metoda, ked su dvaja skuseni a poznaju aj seba aj partnera...V zivote by som si vsak nebola myslela, ze to budem robit. Pri prvom (byvalom) som brala hak aj kondom a este som si aj robila tehu testy:)))