gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

petra25

Dobry den, uz vyse troch rokov ma trapi zvacsena uzlinka na pravej slabine, ktora zacne vzdy boliet v prvy den menzes. Boli potom este nieco vyse dvoch tyzdnov, potom je to ok. Moze to suvisiet s tym, ze mam obcas mykozy a aj pocas styku ma to niekedy vnutri posvy boli? Ze ta uzlina je reaktivna a reaguje na "babske" problemy? Imunitu mam dobru a som zdrava.

doc

ešte to anonym an
nežiadúce účinky HAK vyťahujú na svetlo hlavne odporcovia AKEJKOĽVEK ANTIKONCEPCIE !!!!!!!
hlavne z niektorých cirkevných kruhov tvrdiac napr. že HAK je abortívna - spôsobuje potraty čož jest somarina na kvadrát!

doc

to lenush
ak sa berie pravidelne učinosť je rovnaká ale sú preparáty ktoré majú menej hormonov menej zaťažujú organizmus
Minerna je viac menej určená na akne /koža a vlasy/

doc

to anomym an
1. hocijaká antikoncepcia je milion krát lepšia ako interupcia, ktorá t.č. stojí cca 8000Sk.
2. má najmenší počet zlyhaní
prezervatív /Primeros/ by som kombinoval s spermicídnym gelom /ak tehotnosť absolutne neprichádza do úvahy

doc

to fadotka
zväčšené brucho vobec nemusí súvisieť s ženskými vecami doporučujem návštevu obv. lekára a nasledne gynekologa ak máš pocit že sa niečo deje tak čakať je nezmysel

Lenush

doc.. je pri minerve vyssie riziko otehotnenia? lebo ak nie, tak nemam dovod ju menit aj napriek tomu, ze nemam problemy s pletou

doc

to lenush
rozmýšla by som o nasadení Yadine alebo Yasminele sú síce drahšie ale podstatne iná kvalita a je to originál nie kopia ako Minerva