píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
to petra
prečítaj si ešte raz tvoju otázku a čo som ti odpovedal som npísal na zaklade tvojho popisu.
a navštív gynekologa a povedz mu to či si napísala na web ináč nemá dôvod pátrať po príčine.
Endometrioza hadam nie, preboha:((( Posledne dva styky ma bolelo v posve tesne za vstupom, mala som styk dva dni po prelieceni mykozy, inak v zivote predtym ziadna bolest pri sexe a posledne tri mesiace mam kazdych par tyzdnov mykozy:((
doc, to máš pravdu, je ich tu veľa, ale samí muži. Ja viem, že to cez net nevyriešime, len som si myslela, že by stačila len jedoduchá rada, nevedela som, že to treba takto riešiť. Ale veľmi pekne ďakujem za pomoc.
zajtra pohladám,nechcem už šramotiť,ozvem sa a ďakujem!Mali by ťa nominovať na modrého!!!
v Skalici sú gynekologovia
cez net to nedoriešine ani pri najväčšej snahe.
to ethel
papier nezabúda skús
Doc,
no, každý mesiac nie, nemám pravidelný menzes (kvôli jedlu)..Ale keď ho mám dostať, tak sa mi aj veľmi zväčšia prsia, sú také "naliate" a sú dovtedy také, kým nezačne a neskončí menzes. A keďže ho nemám pravidelne, tak aj to "nafúknutie" celého telo trvá veľmi dlho:-( A som zo Skalice.
ano,robil to gyn v BB,bolo tých cýst viac...ale velkosti si už nepamätám...
to ethel
jedno vyšetrenie nie je smerodatné
vaječníky sa menia na preskáčku každý mesiac.
a pred 2 rokmi sono robil gynekolog?
a aká veľká bola tá cysta?
a banalita to nie je keď sa to každý mesiac opakuje!