gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

Dee

ved prave ked je to vazne tak to treba hned liecit a necakat, kym sa to zhorsi. Mozno keby si isla uz ked sa to objavilo, tak by si to uz mala vyliecene!!!

kačik

doc:
chcela by som sa spytat jednu vec...moj priatel mal v minulosti aj nechraneny pohlavny styk a teraz neviem, ci ho mam vziat na testy alebo to mam nechat tak..ja som OK, cytologiu som mala v poriadku a on je moj druhy partner (predtym som mala len jedneho, a s tym som mala sex len 2x, aj to s kondomom). nie, ze by som priatela z niecoho podozrievala, ale neda mi to spat, skratka chcem mat istotu, ze je aj on uplne zdravy.. je to odo mna chore alebo to mam nechat tak? a ak nie, na ake testy ma ist? povedal, ze vidi, ze mi na tom zalezi, tak by aj siel....dakujem..a ospravedlnujem sa za moju stupidnu otazku...pekny den zelam

bolesť

prosím pomôžte mi niekto na vagíne sa mi spravili také biele vyrážky veľmi to zapácha a bolí ma to a spravili sa mi aj také ako keby rezné rany a ako keby z nich vytekal hnis je mi to veľmi nepríjemne neviete náhodou čo to je???