píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
to misha
minimálne tie odbery krvi na hormómy tie môžeš zvládnuť aj na endorinologii. ale gynekologické vyšetrenie by bolo tiež zapotreby
A gynekologovia nie šú strašidnlá.
odkiaľ si ?
doc,ak mi raz zistili,že mám cystický vaječník,je možné,že po 2 rokoch na sone nič nevideli?
Nie je to dosť "banalita"? Otravovať lekára s takýmto "problémom"...Ale naozaj ma to veľmi trápi:-(
doc,
u gyn. som nikdy v živote nebola, mám 21r. A antikoncepciu zatiaľ tiež "nepotrebujem", keďže som nezačala ešte pohlavne žiť. Takže asi navrhuješ návštevu u gyn., však? :(
to misha
pre teba by bola ideálna light antikoncepcia
ALE ak nemáš záujem tak by som doporučoval dohodnúť sa s gynekologom na odberoch hormony /na 21 deň od začiatku menzes/ a sonografické vyšetrenie vaječníkov.
to makrela
v 12 týždni zistí tehotenstvo aj sonografický začiatočník ale nerozumiem tomu sinému menzes aký to má súvis?
doc,
nie, nič neužívam. Naozaj mám vtedy celé telo akoby som bola "nafukovacia postavička" ( a nie je to subjektívny pohľad, aj oblečenie mi je vtedy tesné)...Pijem aj rôzne čaje na odvodnenie, ale nič nepomáha.
to petra 25
doporučoval by som sonografické vyšetrenie a vybratie mohlo by sa event jednať o endometriozu
doc ja som netvrdila, ze gynekologovia su chlapci. Ja by som sa hanbila pred akokolvek starym(mladym) muzom:o)
zisti gynekologicka ultrazvukom tehotenstvo v 12 tyzdni????aj ked som bola kvoli silnemu menzes???