Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

alojzia

Dobrý deň,
som v 5. tt a boli mi zistené kvasinky. Chcela by som sa opýtať, či to môže nejako ohroziť bábätko, príp. či by sa to mohlo zmeniť na nejakú horšiu infekciu - alebo to radšej liečiť.
Ďakujem veľmi pekne.

lea

Doc ja mám otázku na Teba ..nedávno si mi poradil cviky na stresovú inkontinenciu cvičím ich ale nevidím výsledky zatiaľ cvičím ich už 2 mesiace.

janka

doc.
Pod konečníkom pociťujem tlak,akoby som tam mala nejakú hrču,pohmatom sa mi zdá,že mám nejak zvetšený konečník.Gynekolog mi povedal, že je to hemoroid.Dá sa vyšetrením cez pošvu zistiť nádor na konečníku?

shakt

Tak 2-3 mesiace by ste si mali davat este pozor,kym sa telo vycisti od hak...kamaratka dokonca aj ked si pozor nedavali otehotnela az po 3 mesiacoch.Tak nech je babo zdrave..

renka

Prosím vás, vie mi niekto poradiť? Minulý štvrtok (24.5.) som užila poslednú tabletku hak,potom nasledovala 7 dňová pauza,ale v mojom prípade je už pauza na dlhšie, lebo chceme s manželom bábo. Tak sa chcem opýtať, po akom čase od tej poslednej tabletky sa mi začne ovulácia.A ešte niečo,s manželom sme sa milovali 31.5.,ale to som ešte bola chránená hak,nie? Lebo dnes ráno som vstala z postele a zostalo mi dosť blbo. Musela som si späť sadnuť a predýchať to.Začalo mi hučať v ušiach a pred očami sa mi zatmelo.Tak teraz neviem, či je to len reakcia na vysadenie tabletiek (brala som ich 1,5 roka) alebo čo.

majjka

to DOC:ďakujem za odpoveď,áno,odporučal mi to hematolog,i alergolog,potrebujem dvíhať imunitu,držať zapalové markery na únosnej miere a tým nejako tiež udržať HB,a na tie preparáty som ešte "nezreagovala",no a mám od včera aj ďaľšiu dg.syst. autoimunitná tyreoitida+ cysty na štítnej žľaze,čo vraj podľa všetkého ukazuje na moje 15 ročné problémy s chronickými anginami, a alergiami na lieky HB,imunitou,zápalovými markermi, a čakám na výsledky hormonov,či to malo vplyv aj na funkciu štítnej žľazy.

shakt

V ziadnom pripade nie Canesten do vnutra do posvy,je iba na vonkajsie pouzitie.Gynekolog ti predpise na to vhodne lieky,ktore sa vkladaju do posvy.Najlepsie ti odpovie doc,ked sa vrati,ale na tvojom mieste by som zasla ku gynekologovi.

in

Dobrý deň, mám príznaky kvasinkovej vaginálnej infekcie, t. z. biely až žltkastý hrudkovitý výtok bez svrbenia a pálenia. Chcela by som sa spýtať, či môžem použiť Canesten krém a tiež ako sa používa, resp. či si ho mám votrieť priamo do pošvy? Ďakujem za odpoveď