Chcem sa opýtať, či niekto zažil niečo podobné, ako ja. Trvá to už asi tri mesiace, stále po milovaní krvácam. Ide tu o rakovinu? Dnes som bola u lekárky a čakám na odpoveď...o10.dní sa dozviem pravdu,,ale ja to už tuším teraz a je mi z toho doplaču. Mám len 29, dve malé deti a nechce sa mi ešte zomrieť.......čakám diskrétne odpovede...nemusíte mi dávať nádeje a tak...ale rovno k veci, dakujem.......
Ide o rakovinu?
:))
tamarka-tak nereaguj na kraviny,zbytocne sa len rozculis,a pis len to,cosa tyka temy
Ella.......to ty si jedna osoba,vypadni odtialto, lebo píšeš samé nezmysli....a stále pod iným menom.....
hviezda... je tu taky gulas,ze ani neviem co kto pise :DDD inak ked si pozeram niekedy nicky,tak niektore IP-cka su mi zname.asi si ich zacnem zapisovat a striehnut budem na "cierne ofce" :DD no naco by mi bolo 10 nickov ??? :O
Hviezdička....ja to tiež vidím,,,,ako to vyzerá celé.....celé to bolo fajn niekedy, až teraz to takto dopadlo...a som z toho celého smutná...
blondula-dobra otazka..:-)...ale ked pozries na jej IP,tak ma ozaj viacero..ako to?..net kaviarne??..ci???...
Ja neželám nikomu rakovinu...myslela som tým,,,že želám všetkým aby sa každému to vrátilo...to krivé obvyňovanie....
tammarka,ja nevravim,ze ti neverim,len mam z toho zmeisane pocity,cele to zacina byt nejake cudne...pozri sa na to poriadne asama zistis,ze sa to zacina zamotavat..nechapem tomu..:-((