Ide o rakovinu?

Príspevok v téme: Ide o rakovinu?
Tamara M

Chcem sa opýtať, či niekto zažil niečo podobné, ako ja. Trvá to už asi tri mesiace, stále po milovaní krvácam. Ide tu o rakovinu? Dnes som bola u lekárky a čakám na odpoveď...o10.dní sa dozviem pravdu,,ale ja to už tuším teraz a je mi z toho doplaču. Mám len 29, dve malé deti a nechce sa mi ešte zomrieť.......čakám diskrétne odpovede...nemusíte mi dávať nádeje a tak...ale rovno k veci, dakujem.......

blondula

hviezda... je tu taky gulas,ze ani neviem co kto pise :DDD inak ked si pozeram niekedy nicky,tak niektore IP-cka su mi zname.asi si ich zacnem zapisovat a striehnut budem na "cierne ofce" :DD no naco by mi bolo 10 nickov ??? :O

Tamara M

Hviezdička....ja to tiež vidím,,,,ako to vyzerá celé.....celé to bolo fajn niekedy, až teraz to takto dopadlo...a som z toho celého smutná...

Tamara M

Ja neželám nikomu rakovinu...myslela som tým,,,že želám všetkým aby sa každému to vrátilo...to krivé obvyňovanie....

hviezda01

tammarka,ja nevravim,ze ti neverim,len mam z toho zmeisane pocity,cele to zacina byt nejake cudne...pozri sa na to poriadne asama zistis,ze sa to zacina zamotavat..nechapem tomu..:-((

Laurina22

Vsetkym nam prajes rakovinu a aby sa nam to vratilo,vieme,precitali sme si.

Zase tie ciarky Tamarka...to pismo...

Ked uz chces pisat z viacerych nickov musis byt chytrejsia...