Ide o rakovinu?

Príspevok v téme: Ide o rakovinu?
Tamara M

Chcem sa opýtať, či niekto zažil niečo podobné, ako ja. Trvá to už asi tri mesiace, stále po milovaní krvácam. Ide tu o rakovinu? Dnes som bola u lekárky a čakám na odpoveď...o10.dní sa dozviem pravdu,,ale ja to už tuším teraz a je mi z toho doplaču. Mám len 29, dve malé deti a nechce sa mi ešte zomrieť.......čakám diskrétne odpovede...nemusíte mi dávať nádeje a tak...ale rovno k veci, dakujem.......

blondula

ozaj...ta IP adresa !
keby pisem z bratovho notebooku,ja mam svoj,tak tiez bude rovnaka IP-cka ?? :D obaja chytame signal cez WIFI ! alebo keby chyta signal soused :D tak tiez ma rovnaku IP ?? :DD a cez kabel ? furt je to ta ista IP ? ja sa v tom nevyznam :D

Tamara M

lebo ten niekto...ma chce napodobňovať....Hviezda, tak ani ty mi neveríš,,,som z toho celého smutná,,,ale to nič.....takže nakoniec sa niekto dobre smeje..,...
Odkazujem mu len jedno,že je veľký podliak......a už mám naozaj toho všetkého dosť....
idem preč......a želám všetkým,,,aby sa vám to všetko vrátilo...lebo ja som ja,,,,a nikto iný....

poldecak

o ou no toto musi byt ozaj vazne psychicky naruseny clovek...takto veci len tak hocikoho nenapadnu pisat...v poslednej dobe je uchylakov na tomto fore coraz viac

Tamara M

Ano chcem, aby sa nato prišlo......chcem aby admin odhalil tú osobu dalšiu.....lebo ja píšem sama za seba.....nech rýchlo nato príde...budem rada...
A prosím osobu,,ktorá je zatým,aby miuž konečne dala pokoj....prosíííííííííííííím...

hviezda01

tamarka nehnevaj sa,ale tiez si myslim,ze ma laurina pravdu...hned sa mi zdalo,ze aj ta adriana je magduska..prepac,ale vsetko tomu nasvedcuje..preco si sa tak umenila??..alebo to bol zamer??..nechapem tomu,a preco by niekto pisal namiesto teba??..tiez som tu zalozila par tem,a nestalo sa mi,ze by niekto pisal namiesto mna,a boli to aj menej vazne temy ako tvoja...

Laurina22

Zaujimave,ze namiesto bodiek pisete vsetky ciarky...

Zaujimave,ze tie prispevky na seba nadvazuju...

Tamara.Skonci s tym a neurazaj svojim spravanim ludi,ktori su naozaj chori.

Skoncila som s tebou.

Tamara M

Všimla som si to aj ja,,,že tie dve majú podobný slovník.....avieš kto je zatým???...ano je to jedna osoba,,ktorá písala v mojom mene,,,,tie dve príspevky, ktoré boli nahlásené....
a to preto,,,,lebo som tú osobu poslala do p...apodobne,,,ale to len preto,,,lebo to ona, či on...všetko začal....a teraz mi chce všetko vrátiť....viem,,,že niekto si zomňa robí srandu....Laurina, prosím ťa ver mi,,,,,,,ja by som to všetko nerobila...