Prosim poradte mi...kolko by som mala schudnut ked mam 166 cm a 52kg??..prosiim suurne to potrebujem..dakujem:)))
KOLKO POTREBUJEM SCHUDNUT???..PROOSIIIM PORADTE MI...:)
Allenka takze som dnes uz dopoludnia si trochu zacvicila a teraz sa chystam na prechadzku takym rychlejsim tempom behat nemozem lebo nemam dobre koleno a plavanie je fajn je setrne aj ku klbom a korculovanie je fakt na pekny zadok.Ale ja ani korculovat nemozem,ale zasa ine mozem.Takze nezabudaj aj na rozumne stravovanie prisun bielkovin a samozrejme cukrov,tukov a vitaminov a mineralov.Vcera som videla na plavarni dievcata,sice boli chude,ale to je postava na zaplakanie.ziadne naznaky svalovej hmoty len chude.V obleceni to vyzera dobra ale inak nic moc o 10 rokov budu take ovisnute ak nebude nieco robit zo sebou.O chlapoch nehovoriac.
damaxy:a myslis ze plavanie pomaha???..ja som tiez chela zacat ale nejako som to zanedabala..zatial korculujem a cvicim doma..v sobotu sa chystam do posilky...:))..tak dufam ze sa podari...keby som mala aj ja tolko casu...noo ale na cvicenie sa vyzdy najde:))...aach aj ja sa uz pomaly zacinam tesit...:)
nechodim do prace takze mam cas,a bavi ma to
damaxy: obcas si citam tuto wasu temu a vzdy ked to citam, pises ako si bola cvicit, behat, plawat, hocico a ze este pojdes..odkial mas na to cas??
tak ja som bola plavat asi 40 minut kde tu pauza a doobedu som cvicila dari sa mi takze makame nie system dole kila ale pekne formovana postava.Pitny rezim dodrziavat,mineraly,vitaminy a bielkoviny tuky cukry vsetko treba nasmu telu.Ved AAllenka ty myslim ze uz aj nieco studujes o vyzive,lebo telo ma rado ked je on dobre postarane.Tesim sa na leto
damaxy:)))ahoojky...ja som bola dnes na korculiach 2 a pol hodiny...ach to bola makacka..ale zvladla som..:))..zatial sa mi dari...a tebe??..ide vsetko podla predstav???.pa
hned vedla mas zelenou farbou oznacenu kalkulacku BMI.klikni na nu.keby som mala 52 kil, zacnem novy zivot
taká akurát neznamená štíhla, ale taký priemer a stým sa ja neuspokojím.
ahoj Allenka mne sa dari bola som nejake 2 hodiny na prechadzke vecer si este zacvicim.
Amanda a načo chceš teda chudnut ked si tak akurát.