zdravim, prosim vas, myslite, ze ked zena, ktoru nadovsetko zboznujem mi povedala, ze by ma chcela, ale ja viem, ze ona si zasluzi lepsieho, mam sa zabit? alebo sa mam donutit hladat si nizsi standard ako vsetci ostatni a tvarit sa ze mi to vyhovuje?
bezvychodiskove zufalstvo bez perspektivy jeho vyriesenia
bingham, treba menej drogovat a pit, budes sa viac kontrolovat:)
beskyd,
Nemusis byt arogantny,ale nemal by si zabudat na svoje kvality a dovody preco o teba ma zaujem.
Padlo tu bela dobrych rad, je na tebe ako sa rozhodnes. Ale nemal by si sa toho vzdat len preto, ze si myslis ze si zasluzi niekoho kto zaraba viac :)
beskyd...ja ti prajem...aby si zarobil tie peniaze....a tahaaal prec z bratislavy....dufam ze si najdes...tu svoju moletku(aj ked myslim ze si cisty gay)...a budete si zit krasny zivot niekde na Spiši...
a som rad ze ta nepoznam osobne...lebo by som ti musel nalozit...myslim bitku samozrejme...aby si si nemyslel ty gayoš :)
zuzana, vela ludi ma sebavedomie, ale nie je k tomu dovod, cely zivot mam z tych sebavedomych poz niektorych plytkykch, casto neschopnych individui srandu:) taky nemozem byt:)
joj, chlap, ktorý veľa zarába sa častokrát správa k žene ako hajzel!!!!!!!!!
Beskyd, hadam nie si materialista, prachy ani zdaleka nie su to najdolezitejsie, to Ti hovorim z vlastnej skusenosti, ani prva cena s premiou na sportke ma neurobila stastnou, jedine, o co sa oplati v zivote bojovat je laska, tak uz nekecaj, posli jej krasny email a dohodni si s nou stretnutie, bez uz
ta3 I like you!
Beskyd,
Jediny problem vidim v tom, ze sa lutujes. A to nieje pritazlive ani na muzovi a ani na zene :)
Vsetky ostatne veci sa daju zmenit, ak natom sam budes pracovat. Ale hlavne zacni sso sebavedomim a nelutuj sa, inak o teba strati zaujem.
zuzana, myslim ze malo zarabam, nie som si isty ci mam napriek vystudovanemu pravu sancu zo svojich terajsich 2 jobov posunut sa na uroven ktora by mi zabezpecila dlhodobo slusny prijem, som fest chudy, mam len 65 kil pri vyske 185 cm, vo svojich 26 rokoch byvam s rodicmi v meste z ktoreho som sa cele roky snazil dostat prec ale vzhladom na nedostatok prac. prilezitosti sa mi to nepodarilo, ved to je jasne ze ona si zasluzi poriadneho chlapa ktory je zabezpeceny, ma prijem 1 000 eur mesacne a viac, auto, vlastny dom niekde v dostojnom prostredi pre zivot, nie panelak v prasivej petrzalke...
beskyd co takto tu zenu spoznat pred tym ako povies,ze ta nie je hodna.To su vzdy predsudky.Zije s tebou na jednej planete,nie je tu len tak pre nic za nic.Ak sa ti paci,nebud zbabelec a spoznaj aj jej temne stranky;-)Preto vravim,ze si homosexual,lebo tychto veci sa zjavne bojis a snazis si udrzat svoj idealizmus.To je moja rada..ci je dobra alebo zla,uvidis sam.