zdravim, prosim vas, myslite, ze ked zena, ktoru nadovsetko zboznujem mi povedala, ze by ma chcela, ale ja viem, ze ona si zasluzi lepsieho, mam sa zabit? alebo sa mam donutit hladat si nizsi standard ako vsetci ostatni a tvarit sa ze mi to vyhovuje?
bezvychodiskove zufalstvo bez perspektivy jeho vyriesenia
prepac Beskyd, Sway, ale predcasom si pisala, ze odchadzas do dalekych krajin, spominala si aj Argentinu, tak som myslela, ze si uz tam, je dobre, ze vela cestujes, to, co na cestach zazijes a uvidis na vlastne oci, maloco sa tomu vyrovna, spoznavanie cudzich krajin, ludi, kultur vnutorne velmi obohacuje, ak sa Ti raz podari AU alebo NZ, daj vediet, rada by som Ta spoznala osobne, mam rada odvaznych ludi, vela stastia
beskyd: relax..nadhlad :-)bingham moze byt dobry priatel,mozno lepsi ako tych co stretas kazdy den ;-)
jeejda, ja som si vas pomylila. pardoon. tak nie bingham, ale beskyd, to tebe odo mna patrilo. ospravedlnujem sa. uz mi docista onéé.. :)
bingham, bav sa so seberovnymi, ja ti na tieto dristy nemam velmi co povedat, zober kamosov z petrzky alebo inej BA stoky a chod sa s nimi zabavat na paseni oviec a na bacoch, mna to fakt nezaujima proste
ta3 ja nie som na Slovensku uz dlho..Ja zijem v Prahe, ale inak no geographical.Snazim sa vela cestovat,vidiet svet ..nech to stoji co to stioji:-)Prisla by som do Australie,respektive na Novy Zeland na Rugby World Cup 2011..Ale tento rok to nevyjde..A chapem aj tvojej vasni spoznat osobne niektorych ludi z fora..Lebo v zivote je malokto tak otvoreny..Ja ju mam rovnaku.Sranda ked sa niekedy generacie stretnu a rozumeju si :-) I like it a lot!
bingham sak mas 26, zivot a karieru pred sebou. neboj sa ty nic. a ved aj ty mozes byt pre nu najlepsi. :) spravis prax a ides. Len vas pravnikov je uz neurekom a je na vas ako sa presadite.
:DDD...no neviem kto z nas droguje...ze 65kg chlapec...
ale ja som to nemyslel v zlom...vaaazne...chod odtialto prec...naco si tu ked to tak nenavidis...zober tu svoju moletku...a chodte na stred slovenska...tam si slahnite trosku bieleho...a mozte past ovce...popripade...ty sa mozes spriatelit aj s bačom...a tvoj krasny sen sa stane realitou.... ;)
Beskyd, ale Ty mas na zdrave sebavedomie, pravdaze je na smiech niekoho sebavedomie, ked nevie ani do troch naratat, ale to nie je Tvoj pripad, Ty nie si neschopne individuum a uz vonkoncom niie plytke
Sway, dakujem, je to vzajomne a Ty si este stale na Slovensku?
bingham super!:-))Ale homosexualom nakladacka nepomaha:-)
:DDDDDDD