zdravim, prosim vas, myslite, ze ked zena, ktoru nadovsetko zboznujem mi povedala, ze by ma chcela, ale ja viem, ze ona si zasluzi lepsieho, mam sa zabit? alebo sa mam donutit hladat si nizsi standard ako vsetci ostatni a tvarit sa ze mi to vyhovuje?
bezvychodiskove zufalstvo bez perspektivy jeho vyriesenia
sway ty mas ale stastie ze robis to co ta bavi. Dufam ze aj ja raz budem. Ako sa ti to podarilo?
o mein got... tá baba ti vlastne povedala, že by ťa chcela - ibaže, keby si bol niekto iný! a môžeš byť niekto iný? len preto, aby si sa jej páčil? aby ťa \"pripustila\"? veď je to vydieranie. urobíš z toho závody a ona ťa bude z diaľky pozorovať a hodnotiť - dobré, nie dobré... čo si ty cvičený pes?! nikdy si ťa nebude vážiť. ver mi. vykašli sa na ňu - hej, to je síce pekné, ale keď srdce nepustí. mám iba jednu radu. odíď. daj si odstup. a dokáž (ale iba sám sebe) za čo chceš stáť a čo chceš ty sám pre seba. musíš sa mať najskôr rád ty - taký aký si. a vážiť si seba, takého, aký si. lebo taký vzťah, ktorý by ste teraz začali, aj keby sa jej uľútostilo, by nepol v poriadku. trápil by si sa. fungujúce vzťahy sú o rovnováhe a spolupráci. a to vy teraz fakt neviete. tak počkaj. možno ti pripadá pár mesiacov, rok, dlho. ale ver mi - oplatí sa. a ona sa možno vráti. možno bude zvedavá, ako si taký závislák mohol len tak odísť. a možno sama príde na to, v čom sú tie pravé hodnoty. možno jej začneš chýbať. a ak nie, ak je tupá a záleží jej na iných kvalitách, tak si priznaj - nie je o čo stáť. máš len jeden život. chceš ho darovať jej za honbou po niečom, čo jej aj tak nikdy nebude dosť dobré? asi som ťa nepotešila. ale mám rovnaké veci sama zo sebou. najdôležitejší človek v tvojom živote si ty. to neznamená, že nemôžeš milovať. skôr naopak. staraj sa o seba. potom sa môžeš aj o druhých. a o to predsa v partnerstve ide, nie? :-)
blondula a kde si bola?Ja som zila 2 mesiace v Spanielsku na Costa Brava.Boli to sice prazdniny,lebo tam mam tetu,cize o realnom zivote vela neviem.A ja necakam nic idealne..len zivot:-)Mas priatela v spanielskom svete?Snad je odolny voci negativam:-)
A inak co sa tyka prace,praveze tam ja problem nemam.Ide sa implementovat moj modul - korporatna aplikacia svetovo IT world,v com som relativne dobra..Cize vyzva:-)A idem cez moju firmu,pre ktoru pracujem v CZ.To je to stastie,ze sa naskytla prilezitost:-)A ako sa hovori bez prace nie su kolace.Cize sa mi to cele paci :-)
sway.....ak mozem poradit... ano,spanielsky svet je iny,aj mne sa velmi paci,ale vratit sa momentalne neplanujem,je tam kriza,nieto prace :-( teraz je tam priatel a vravi,ze sa tesi,ak z tade konecne vypadne :D
srrrrrrr.....sorry ;-)
beskyd ty si slahnuty mozes byt rad ze ta chce!!!! Vies si predstavit ze by ta nechcela?
srrrrrrrrrr teba to mozno nezaujima,ale ta3 urcite ano:-) A bohuzial nemame iny kontakt.Jasne,zeby to bolo lepsie v sukromi,ale ked nie je moznost...Prepac,ak ta to nahnevalo.
Na obhajobu.Beskydova tema bola viac menej prebrata..
sway a ako to súvisí s témou?? koho to zaujíma? To si píšte niekde inde!
ta3 ano spomenula som na fore Argentinu,zaco si nadavam:-) A idem,len neviem este kedy presne.Vyzera to na oktober.Spanielsky svet je iny,organizacia celkom dlho trva a na august zavreli office:-)Z juznej ameriky je do AU o nieco blizsie,urcite pridem..Len to nebude o mesiac ani o 2 :-(.A potvrdzujem pre spoznanie zivota je cestovanie super,som vdacna,ze mam moznosti.Ludia su fascinujuci - rozni a pritom rovnaki:-)
lost tak najlepsia je taka vaha,ktora nie je cisto vybudovana v posilke.Tj. z nejakeho fajn sportu.Posilka je dobra ako doplnok.Potom nekalkulujes,kolko hodin tomu venujes,lebo to mas rad a venoval by si kludne aj viac;-)A jasne celkovo ide o vnutro,ale dobra postava je pekny bonus a ak by si pribral asi by si sa citil lepsie:-)Malo by to byt podobne ako u dievcat,ktore sa snazia schudnut.
bingham nie si z boxu agresivny aj v realnom svete? Alebo sa tam skor vybijes? Alebo aj aj? :-) A ano,celkom dobre sa na to pozera.Skoda,ze to nie je teamovy sport :-D
áno zabi sa